Rijsingen | de heer drs. G.W.F.J. van Rijsingen (Bruno)

Regio: Noord-Brabant

Voor Bruno is medezeggenschap een wezenlijk onderdeel van elk samenwerkingsverband. Het ontstaat uit betrokkenheid en versterkt die. Het is de keerzijde van medeverantwoordelijkheid.

Medezeggenschap kent vele vormen, formeel en informeel. Naarmate de belangen meer verschillen en de organisatie groter is, zijn afgesproken kaders belangrijker. De essentie blijft dat partijen vanuit eigen invalshoeken het beste voor ogen hebben met hun organisatie.

 

Bruno heeft een achtergrond als psycholoog en als wiskundige. Die combinatie van ‘softe’ en ‘harde’ wetenschappen gebruikt hij om dogma’s en starheid te ontkrachten, om wederzijds begrip te stimuleren, om passie en compassie te combineren en om oplossingsrichtingen aan te reiken. Bruno vindt het van belang om zowel mentaal als fysiek in beweging te blijven. Als loper van lange afstanden weet hij dat het loont om je goed voor te bereiden, je parcours te verkennen en je krachten te doseren. Maar ook dat je soms vol vertrouwen kunt vertrekken om nieuw terrein te verkennen.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring als opleider, trainer, coach en adviseur, maar ook als manager en directeur wordt Bruno steeds opnieuw enthousiast als mensen zich willen en durven ontwikkelen. Of dat nu in hun vakgebied is, in hun takenpakket of in meer algemene zin, het brengt hen verder. In hun organisatie, met hun project, in hun taak, maar vooral als persoon.

 

Voor meer informatie, bel 073 – 5323582 of mail naar info@merlijngroep.nl

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Bruno van Rijsingen

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen