Kok | de heer mr. A.J.S.M. de Kok (Arthur)

Regio: Noord-Brabant

Mr. Arthur de Kok is echtscheidingsnotaris in Borne. Hij kan ook de echtscheiding verzorgen voor mensen uit Almelo, Hengelo (Overijssel), Tubbergen, Hof van Twente en verdere omgeving. Als u beiden wil scheiden maakt hij uw scheiding in orde. Hij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt notaris De Kok de formaliteiten van de echtscheiding voor u.

Meer informatie

Ik ben Arthur de Kok en sinds 1994 notaris. Ik woon samen en heb twee kinderen. Uit persoonlijke belangstelling heb ik in 1999 de cursus Echtscheidingsrecht gevolgd. Dit gebied heeft steeds meer mijn belangstelling gekregen. In 2001 en 2002 is door mij het certificaat tot Mediator (bemiddelaar) behaald en heb ik de specialisatie Echtscheidingsmediator met succes afgerond. Ik ben nu vrijwel full-time werkzaam op het gebied van echtscheiding. Ik vind het mooi werk om, wanneer zakelijke aspecten en emoties beide een rol spelen, toch tot een oplossing te komen waar de betrokkenen mee verder kunnen.

Tijdens de verschillende opleidingen en verdiepingscursussen heb ik mij onder meer de volgende onderwerpen eigen gemaakt:

huwelijksvermogensrecht

ouderschapsplan

pensioenverevening en -verrekening

fiscale gevolgen van echtscheiding

levensverzekeringen en echtscheiding

alimentatierekenen

echtscheidingsconvenant

echtscheidingsprocesrecht

psychologische gevolgen van echtscheiding

Ik werk mee als redacteur aan het handboek Familievermogensrecht, een naslagwerk voor notarissen. Vanwege mijn kennis en ervaring word ik regelmatig gevraagd cursussen en lezingen te geven over echtscheidingsrecht. Ik ben voorts actief in de VMSN (Vereniging Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat).

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Arthur de Kok

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen