Partner worden

Elkaar versterken

Bent u een zelfstandig opererende professional en wilt u deel uitmaken van een groter geheel? Dan biedt Merlijn u de mogelijkheid om partner te worden van de Merlijn Groep, een netwerkorganisatie van zelfstandigen. Werken op topniveau binnen de warme sfeer van een familiebedrijf.

Als partner werkt u met professionals samen zonder de hiërarchische verhoudingen van een dienstverband. Samen met andere partners kunt u nieuwe producten ontwikkelen, die u ook voor uw eigen bedrijf kunt inzetten. Of u kunt het grote netwerk gebruiken om collega’s te raadplegen of uw kennis uit te breiden.

Daarnaast zorgt u er samen met ons voor dat we heel Nederland kunnen bedienen en hierdoor ook aantrekkelijk zijn voor grote bedrijven. En we zijn met een nieuwe business partner ons focus aan het verbreden naar Europa en Azië. Dat biedt internationaal werk en nieuwe perspectieven in uw carrière.

Merlijn bestaat uit een directie, sales en BackOffice. Alle inspanningen ten behoeve van naamsbekendheid en het genereren van leads, komen rechtstreeks ten gunste van onze zelfstandige partners.

De opdrachtgevers van Merlijn komen uit profit en non-profit sectoren: grote en kleinere ondernemingen in handel, industrie en zakelijke dienstverlening, overheden en semi-overheden, en instellingen op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs.

Praktische voordelen

 • leads en salesondersteuning (website / sociale media)
 • steun van een collegiaal team van professionals
 • mogelijkheden tot intervisie
 • deelnemen aan interne PE-dagen
 • gebruik van een databank les- en achtergrondmateriaal
 • mogelijkheid om te trainen / adviseren op andere Merlijn werkvelden

Wat vragen we van u?

 • u bent, waar mogelijk, gecertificeerd voor de uit te voeren werkzaamheden
 • u bent lid van een brancheorganisatie
 • u bent bereid om kennis te delen met collega’s
 • u draagt een percentage van de via ons gegenereerde omzet af

Partner worden betekent deel uit maken van de Merlijn Groep. Dit versterkt zowel de positie van de partner als de positie van Merlijn.

We staan continu open voor samenwerking met de meest ambitieuze én mensgerichte professionals op onze aandachtsgebieden.
We zijn op zoek naar mensen die nieuwe perspectieven en levenservaringen kunnen brengen in ons aanbod. We waarderen nieuwsgierigheid, passie en een verlangen om te leren en houden van grote denkers die ook doeners zijn. We zetten ons in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, religie, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerschap, handicap of genderidentiteit.

10 Kernwaarden

We vinden het belangrijk dat de Partners die zich bij ons aansluiten ons gedachtegoed omarmen en willen uitdragen. Omdat we steeds groter worden, wordt de focus op dat waar we voor staan steeds belangrijker. Wie zijn we en waar gaan we gezamenlijk naar toe?  Om dit helder te krijgen hebben we onze al bestaande werkwijzen én ambities in 10 werkwaarden vastgelegd. Lees meer in Het Merlijn Manifest

Mocht u vragen hebben horen wij dat graag.

Deelnemen aan een introductiebijeenkomst voor nieuwe partners?

Bekijk hier de data

1993

familiebedrijf sinds

3000

meer dan 3000 mediators opgeleid

200

aangesloten professionals

9.2

Gemiddelde klantbeoordeling

Ervaringen

Met deze bedrijven hebben wij gewerkt

Gemeente Amsterdam

Voor de eerste fase is nauw samengewerkt met het Projectteam mede onder de bezielende leiding van voormalig burgemeester Eberhardt van der Laan, die voor zijn e [...]
Lees deze case

Picnic

Picnic is een online supermarkt die al je boodschappen gratis thuisbezorgt. Het bedrijf werd in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland. [...]
Lees deze case

Online Conflictscan

Welke oplossingsmethode past bij uw conflict?

De Merlijn online conflictscan helpt u direct en gemakkelijk bij het zelf achterhalen van de vraag welke oplossingsmethode past bij uw conflict? Invullen kan anoniem! Het is een service-instrument. Niet meer en niet minder.

Wilt u liever persoonlijk hulp bij het voorkomen of oplossen van een conflict?  Bel vrijblijvend: 073 5323582 en u wordt te woord gestaan zoals het hoort (geen keuzemenu’s). U kunt ook binnenlopen tijdens ons inloopspreekuur. Aan beide opties zijn geen kosten verbonden.

Start online conflictscan

De conflictadviseur

Lees over het herkennen van de juiste oplossingsmethode

In dit boek definiëren we ruim twintig conflictbegeleidingsmethoden waarmee vrijwel ieder conflict op een adequate en effectieve wijze kan worden aangepakt. Dit boek is geschreven voor toekomstige conflictadviseurs en voor iedereen die zich met conflicten bezighoudt of zijn ideeën over conflicten en de hantering hiervan wil verruimen – zowel op persoon­lijk als op professioneel vlak. Het bevat kennis die wij onontbeerlijk achten voor conflictadviseurs.

  Adresgegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van het boek.

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief

  Bekijk alle aanbevolen literatuur

  Actueel

  Evenementen