Picnic

Picnic: in 2019 het snelst groeiende bedrijf van Nederland

Picnic is een online supermarkt die al je boodschappen gratis thuisbezorgt. Het bedrijf werd in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Een twee-daagse incompany opleiding voor met veel aandacht voor de specifieke situatie van dit snel groeiende, jonge bedrijf. De interne vertrouwenspersonen hebben kennis gemaakt met zowel de theorie als de praktijk van het werk als vertrouwenspersoon.

Hoe ging de training?

In een dynamische omgeving zes jonge, enthousiaste en vooral leergierige mensen wegwijs maken in de rol van vertrouwenspersoon is voor elke trainer een feestje. Aan de hand van onder meer de eigen beleidsstukken hebben we gekeken naar de taken van de interne vertrouwenspersoon en de zaken die binnen de organisatie nog opgepakt kunnen worden. Zo is er ook aandacht besteed aan het geven van voorlichting aan medewerkers. En vanzelfsprekend is er ook geoefend met cases die uit de eigen praktijk van de deelnemers kwamen.

Marjolein van den Blink
Marjolein van den Blink
Marianne van der Meulen snapt context van Picnic heel goed. Gaf veel ruimte voor oefening.

Mogelijke opleidingen

Opleidingen voor vertrouwenspersonen

Andere cases

Andere bedrijven waar wij VP hebben opgeleid

Stedin Groep

In de Stedin groep zitten o.a. Stedin en DNWG. Stedin is o.a. netbeheerder in het grootste deel van de Randstad. DNWG zorgt voor de aanleg, het onderhoud en beh [...]
Lees deze case

OGD ICT-diensten

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling. Dat doen ze in de vorm van outsourcing, projecten, advie [...]
Lees deze case