Stedin Groep

DNWG zorgt voor de aanleg, het onderhoud en beheer van de elektriciteits- en gasnetten in Zeeland

Beoordelingsbeschrijving

In de Stedin groep zitten o.a. Stedin en DNWG. Stedin is o.a. netbeheerder in het grootste deel van de Randstad. DNWG zorgt voor de aanleg, het onderhoud en beheer van de elektriciteits- en gasnetten in Zeeland.

Stedin kwam met de vraag een eendaagse training te verzorgen voor de interne vertrouwenspersonen van zowel Stedin als de fusiepartner DNWG. Doel van de training was te zorgen dat de vertrouwenspersonen elkaar beter leerden kennen, de aanwezige kennis op te frissen en te bekijken of de werkwijzen op elkaar aansloten en waar de eventuele verschillen zaten. Verschillen in werkwijzen bleken inderdaad aanwezig te zijn, maar tijdens de training werden direct stappen gezet om die aan te pakken. De onderlinge samenwerking verliep uitstekend en vervolgafspraken zijn gemaakt. Doel dus bereikt.

Norbert van der Kamp
Norbert van der Kamp
Marianne van der Meulen wist flexibel in te spelen op de wensen van de deelnemers en hun verschillende achtergronden. Door deze training kunnen de vertrouwenspersonen met veel zelfvertrouwen hun werk voortzetten.

Mogelijke opleidingen

Opleidingen voor vertrouwenspersonen

Andere cases

Andere bedrijven waar wij VP hebben opgeleid

OGD ICT-diensten

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling. Dat doen ze in de vorm van outsourcing, projecten, advie [...]
Lees deze case

Gemeente Amsterdam

Voor de eerste fase is nauw samengewerkt met het Projectteam mede onder de bezielende leiding van voormalig burgemeester Eberhardt van der Laan, die voor zijn e [...]
Lees deze case