van Poppel | mevrouw D.M. van Poppel (Dimphy)

Regio's: Noord-Brabant, Zeeland

Dimphy is geboren(1965) en opgegroeid in Breda en sinds 2016 woonachtig in Bergen op Zoom . 

Met een MEAO-diploma op zak werd ze juridisch secretaresse bij een ter plaatse bekend advocaten kantoor. In de jaren daarop heeft zij opleidingen gedaan om verder te groeien: managementassistente, facilitair management, middelmanagement. Ze is vervolgens actief geweest in de secretariële dienstverlening, afwisselend als zelfstandige maar ook soms in loondienst. Het grootste deel van haar carrière was bij juridische kantoren als zelfstandig ondernemer. Overall heeft Dimphy ervaring met het werken bij juridische en commerciële organisaties en bij overheden. 

Als vrijwilliger was ze aangesloten bij een amateurvoetbalvereniging waar ze na 15 jaar de commissie Sportiviteit & Respect op kon zetten. De ervaring die ze daarmee opdeed, leidde haar naar een steeds sterker wordende interesse om vertrouwenswerk te gaan doen. De opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit rondde ze in 2017 af. 

Vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar, coördinator van drie vrijwillige teams en rouwbegeleider bleek een prachtige aanvulling op haar rol als vertrouwenspersoon. 

Haar eigenschappen, enthousiasme, goede contactuele en communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichtheid en empathie komen daarbij goed van pas. 

Dimphy is externe vertrouwenspersoon voor verschillende sectoren in Zeeland en met name in westelijk Noord-Brabant: zorg, onderwijs, kinderopvang, gemeenten, profit en non-profit organisaties. Zij is zelfstandig, onafhankelijk en gecertificeerd. 

Bij een gemeente is Dimphy TMA-coach talenten en motivatie analyse: wat zijn jouw drijfveren, kwaliteiten en motivaties?

Zij maakt deel uit van het kennisnetwerk van Merlijn. Dat geeft tal van mogelijkheden voor kennisverwerving en collegiale feedback, kortom voor het scherp en up to date houden van de voor dit vak essentiële bagage.

Met een externe vertrouwenspersoon kunnen praten, kan veel bijdragen aan de innerlijke rust en het samen bekijken van mogelijkheden hoe een situatie kan worden aangepakt. Soms is 1 gesprek voldoende voor iemand om weer verder te kunnen. Soms is er meer nodig. Daar komen we samen uit.

"houding, gedrag en communicatie = ieders eigen verantwoordelijkheid"

Talen

 • Engels
 • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

Met Dimphy van Poppel

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen

  Specialismen

  Dimphy van Poppel is gespecialiseerd in

  Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vanaf 2023 is het hebben van een vertrouwenspersoon voor alle organisaties waarschijnlijk verplicht. Het ziet tenminste naar uit dat het wetsvoorstel daarover zal worden aangenomen. En …

  Meer over Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vertrouwenspersoon (extern)

  Een (externe) vertrouwenspersoon  draagt bij aan het optimaliseren van het werkklimaat. De  vertrouwenspersoon helpt bij het de-escaleren van ongewenst gedrag, zodat problemen niet b…

  Meer over Vertrouwenspersoon (extern)

  Neem contact op

  met Dimphy van Poppel

  Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen