Spruijt | mevr. AAF Spruijt (Anne)

Regio's: Door heel NL, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Als telg uit een ondernemersgezin en met mijn partner als ondernemer, kun je wel zeggen dat het ondernemerschap in mijn bloed zit. Na jarenlang in de uitzendbranche te hebben gewerkt als Consultant en uiteindelijk als Vestigingsmanager, heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. En dit om mijn passie verder te volgen: anderen helpen te sprankelen in hun werk. Of dat nu betekent dat ik mensen bemiddel naar een nieuwe baan of om het voeren van gesprekken als extern vertrouwenspersoon; het is mijn passie een bijdrage te mogen leveren aan een positieve werkcultuur waarin iedereen werkgeluk ervaart.

Tijdens mijn werk in de arbeidsbemiddeling spreek ik regelmatig mensen van wie het werkgeluk wordt belemmerd door problemen. Hoe mooi is het om medewerkers hierbij te ondersteunen? Vanuit mijn ervaring weet ik zowel de werknemers als werkgevers goed aan te voelen en weet ik het zakelijke en persoonlijke aspect bij problemen te onderscheiden. Dit maakt mij een waardevolle sparringpartner voor werknemers en werkgevers. Naast mijn rol als extern vertrouwenspersoon ben ik tevens in te zetten voor het vervullen van werving en selectie vacatures en voor advies op het gebied van HR- en recruitment.

Als gecertificeerd vertrouwenspersoon ben ik er om een veilige ruimte te bieden waar medewerkers vrijuit kunnen praten over eventuele zorgen, problemen of conflicten op de werkvloer. Ik zorg ervoor dat jouw stem wordt gehoord, dat je op een laagdrempelige wijze bij een onafhankelijk persoon je verhaal kwijt kan en help je bij het vinden van constructieve oplossingen. Jouw welzijn en gemoedsrust staan voorop!

Wat mijn rol als Vertrouwenspersoon zo compleet maakt, is dat het al mijn ervaringen en achtergronden samenbrengt: mijn academische achtergrond in Bestuurskunde, mijn werkervaring in de arbeidsbemiddeling en mijn liefde voor het bedrijfsleven en de mensen die erin werken. Een luisterend oor kunnen bieden aan werknemers enerzijds en anderzijds bedrijven kunnen adviseren over personeel en een bijdrage leveren aan een positief werkklimaat, daar ligt mijn passie.

Tevens vind ik het leuk om te kunnen delen dat ik partner ben van de FC Den Bosch Foundation en bij te dragen aan de mooie maatschappelijke projecten van de foundation, die verder gaan dan alleen voetbal. Deze projecten verenigen gemeenschappen en bevorderen inclusie.

Als gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon ben ik aangesloten bij de LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen sprankelen in je werk, want samen kunnen we echt het verschil maken!

"Want iedereen verdient die sprankeling!"

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Specialismen

Anne Spruijt is gespecialiseerd in

Inzetbare Vertrouwenspersoon

Vanaf 2023 is het hebben van een vertrouwenspersoon voor alle organisaties waarschijnlijk verplicht. Het ziet tenminste naar uit dat het wetsvoorstel daarover zal worden aangenomen. En …

Meer over Inzetbare Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon (extern)

Een (externe) vertrouwenspersoon  draagt bij aan het optimaliseren van het werkklimaat. De  vertrouwenspersoon helpt bij het de-escaleren van ongewenst gedrag, zodat problemen niet b…

Meer over Vertrouwenspersoon (extern)

Neem contact op

met Anne Spruijt

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen