Bouma | mevrouw C. Bouma (Corina)

Regio's: Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Doortastende coach en relatietherapeut

Veiligheid, vertrouwen en respect zijn kernwaarden in mijn werk als coach met een accent op interpersoonlijke relaties. Een krachtige combinatie van nuchterheid en analytische vermogen, helpen mij om onbevangen en niet-oordelend te kijken naar wat er bij jou of in jouw relatie speelt. Je ervaart vervolgens zelf, in het proces dat op gang komt tijdens de coaching wat nodig is voor de volgende stap in je ontwikkeling of in je relatie. Mijn begeleiding is erop gericht dat jouw gedrag beklijft, zodat je zelfstandig verder kunt op de ingezette koers.

Bij mij leer je 'stevig' staan; autonoom zijn als mens en vanuit jouw eigen beweging kunnen handelen. Je leert je patronen kennen en ook hoe je er andere, misschien effectievere, naast kunt zetten. Je leert voelen wat er is en waar je aandacht aan moet geven, zodat je daarna weer stappen vooruit kunt zetten. Van mij mag je verwachten dat ik altijd verder kijk om tot de essentie te komen van waar het bij jou over moet gaan.

Opleidingen

Na een Post-HBO opleiding coachen heb ik diverse specialisaties gedaan. Ik ben onder andere opgeleid als Systemisch begeleider en relatietherapeut. 

Coaching

Ik ben bij Merlijn inzetbaar als personal coach en relatiecoach.

Talen

 • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Corina Bouma

Graag hieronder uw gegevens en vraag / verzoek invullen.

  Specialismen

  Corina Bouma is gespecialiseerd in

  Coaching bij overdracht van familiebedrijf

  Op een gegeven moment is bij een familiebedrijf overdracht aan de orde. De Directeur- Groot- Aandeelhouder (DGA) van het familiebedrijf gaat met pensioen en draagt het bedrijf over aan …

  Meer over Coaching bij overdracht van familiebedrijf

  Relatie en post-Relatie coaching

  Ieder mens is graag gelukkig in zijn relatie. Maar hoe mooi een liefdesrelatie ook start, er komen momenten waarop de relatie zwaar weer ervaart of zelfs eindigt.

  Meer over Relatie en post-Relatie coaching

  Personal coaching

  Op sommige momenten in ons leven hebben we de behoefte of worden we gedwongen om stil te staan bij onze huidige situatie. Wat past er nog? Wat zou er anders mogen of moeten? En hoe dan?

  Meer over Personal coaching

  Loopbaancoaching

  Uw loopbaan gaat een leven lang mee. Al vroeg heeft u keuzes gemaakt voor een studie of opleiding. Na een aantal jaren werken komt u vaak opnieuw tot keuzemomenten. Is de richting die u…

  Meer over Loopbaancoaching

  Inzetbare Coaches

  Er zijn momenten in ieders leven waarop ons gevraagd wordt anders te kijken naar de huidige situatie. Denk aan een andere wending in uw loopbaan, een reorganisatie in uw team of een con…

  Meer over Inzetbare Coaches

  Opleidingen

  Corina Bouma is docent voor

  Basisopleiding tot gecertificeerd coach

  Gecertificeerd StiR coach worden

  De basisopleiding tot coach geeft een brede basis waarmee u als coach zelf aan de slag kunt gaan om anderen [...]

  10 Dagen
  €3.995,-
  + accommodatie v.a.€165,-
  BTW nihil
  06-09-2024