Ebeli – Aarts | mevrouw A.A.M. Ebeli – Aarts (Alice)

Regio: Noord-Brabant

Alice Ebeli is een echte professional, gespecialiseerd in het faciliteren van oplossingen voor arbeids- en familiekwesties. Met vele jaren ervaring als HR Manager bij verschillende bedrijven, heeft Alice zich een diepgaand beeld kunnen vormen van de complexe dynamiek die kan bestaan tussen werkgevers en werknemers.

Als HR manager heeft ze tal van conflicten begeleid en tot een goed einde gebracht, bijvoorbeeld bij ziekmeldingen waaraan een conflict tussen medewerker en leidinggevende ten grondslag lag. Ook bij conflicten over arbeidsvoorwaarden, of verschillen van inzicht in het te voeren beleid, heeft Alice bijgedragen aan een goede afloop.

Alice heeft een studie Sociaal Juridische Beroepsvorming, Personeelsmanagement en Organisatiekunde gevolgd aan de hogeschool, wat haar een solide professionele achtergrond heeft gegeven. Daarnaast is ze geregistreerd MfN-mediator (Mediatorsfederatie Nederland), met accreditatie en specialisatie als familie- en arbeidsmediator.

Door haar ervaring als mediator in zowel arbeids- als familiezaken, heeft Alice zich ook specifiek verdiept in de problematiek die kan ontstaan in familiebedrijven en in het oplossen van conflicten en dreigende conflicten in een dergelijke context.

Zo heeft ze bijvoorbeeld een groeiende interesse in het begrijpen en aanpakken van de complexe uitdagingen die ontstaan wanneer werk- en privéleven elkaar kruisen, zoals bij opvolgingskwesties, eigendomsconflicten en communicatieproblemen binnen familiebedrijven. Ze staat klaar om haar vaardigheden als mediator toe te passen, met als doel succesvolle uitkomsten en duurzame oplossingen voor deze unieke en uitdagende situaties.

Alice is actief als partner bij Villa Pinedo, waar zij zich inzet voor het belang van kinderen in echtscheidingszaken. Ze gelooft sterk in het belang van het horen van de stem van de kinderen en streeft ernaar om ervoor te zorgen dat hun behoeften en gevoelens worden meegenomen in het mediation proces.

Zij benadrukt het belang van doorgaande communicatie en overleg, ook na een scheiding. Ze gelooft dat afspraken die zijn gemaakt tijdens een scheiding moeten evolueren met de veranderende omstandigheden van de betrokken partijen, met name wanneer kinderen in het spel zijn. Haar doel is om partijen te begeleiden naar afspraken die flexibel zijn en rekening houden met de behoeften en belangen van alle betrokkenen, zodat conflicten kunnen worden voorkomen of opgelost.

Pikant detail: zij is op verzoek van een voetbalclub uit de eredivisie betrokken geweest bij de aanpak van een arbeidsconflict, waarin zij met succes is opgetreden als mediator.

Tot slot: Alice heeft ook ervaring met online interventies – heel praktisch destijds tijdens de Corona crisis.

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Specialismen

Alice Ebeli - Aarts is gespecialiseerd in

Inzetbare Mediators

U zoekt een mediator? Wij begrijpen dat u spoedig een oplossing voor uw probleem wilt en dat is precies wat wij u kunnen bieden. Naast bemiddelingsvaardigheden beschikken onze mediators…

Meer over Inzetbare Mediators

Online mediation

Wanneer de reisafstand tussen partijen te groot is of tijdens een pandemie kan het handig of noodzakelijk zijn om de mediation online te doen. Via een beveiligde en afgeschermde online …

Meer over Online mediation

Peer mediation

Peer mediation vindt plaats op scholen. Steeds vaker of in ieder geval vaker dan gewenst komen ruzies voor tussen leerlingen. Bij peermediation is de mediator een schoolgenoot, een geli…

Meer over Peer mediation

Exit mediation

Exit mediation is de naam die we geven aan een mediation waarbij al voorafgaand aan de mediation of tijdens de mediation duidelijk is / wordt dat een samenwerking wordt beëindigd, waar…

Meer over Exit mediation

Mediation

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten. Een neutrale deskundige, de mediator, begeleidt de communicatie en onderhandelingen tussen twee of meer conflictpartners bij het vin…

Meer over Mediation