Meer | mevrouw drs. D. van der Meer (Deliana)

Regio: Zuid-Holland

Ik coach, bemiddel en bied advies bij conflicten, zowel in de werk- als de relatiesfeer. Ook heb ik ruim 5 jaar, vrijwillig, bemiddeld bij, soms zeer emotionele, burenruzies.

 

Van huis uit ben ik psycholoog. Lange tijd werkte ik in het P&O-veld als staf/beleidsmedewerker, in het onderwijs en in de gezondheidszorg. Ik heb gezien wat voor stress en ellende conflicten met zich meebrengen op de werkvloer.

Gelukkig zag ik ook de andere kant van de medaille: de manier waarop je met een conflict omgaat heeft invloed op de beleving van een conflict en op het resultaat. Een constructieve aanpak van een conflict helpt bij het behouden of zelfs verdiepen van relaties. Zo’n aanpak zorgt voor een verhoogde inzet en/of motivatie en meer.

Als P&O-er was mijn interesse natuurlijk gewekt en wilde ik meer weten over de werking en de hantering van conflicten. Je kunt er niet onderuit: conflicten zijn een ‘fact of life’. De vraag waar het om draait is: hoe ga je met een conflict om?

 

Ik besloot daarom in 2008 de opleiding tot mediator te volgen en In 2010 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen.

 

Heeft u een conflict of misschien een van uw collega’s? Blijf er vooral niet mee zitten, ga op onderzoek uit en ontdek waar u of uw collega’s het meeste baat bij hebben. Komt u er alleen niet uit, vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van de conflictadviseurs van Merlijn Advies Groep.

 

Specialismes:

Gespreksleider

Neutraal voorzitter

Conflictcoach

Flitsbemiddelaar

Pendelbemiddelaar

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Deliana van der Meer

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen

    Publicaties

    door Meer | mevrouw drs. D. van der Meer (Deliana)

    Bekijk alle literatuur