Burgemeestre | mevrouw mr. D.S. Burgemeestre (Shirley)

Regio: Door heel NL

Shirley Burgemeestre is een innovatieve ondernemer, mediation expert, organisatieadviseur, coach en strateeg. Zij heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een volwaardige gesprekspartner, adviseur en coach voor CEO’s en bestuurders. 

Zij is gespecialiseerd in conflicthantering, mediation, coaching, NLP, verandermanagement, klinische cognitieve gedragstherapie, en het helpen door ontwikkelen van innovatieve managers op alle organisatieniveaus.

Met behulp van de door haar zelf ontwikkelde coaching methodiek, gebaseerd op neurosciences “Map.Your. Future.” hebben Shirley’s klanten zowel de kwaliteit van hun bedrijfsanalyses verbeterd, het niveau van strategisch denken en visionair leiderschap verhoogd als ook hun interpersoonlijke vaardigheden verbeterd wat heeft geleid tot aanzienlijke resultaatverbeteringen.

Shirley kreeg erkenning voor haar bijdragen op haar vakgebied toen het tijdschrift Computer World haar in 2012 de Laureate Visionary Leadership Award werd uitgereikt voor haar duurzame oplossingen als Chief of Strategy bij Knowledge Profit.

Zij heeft leiders geadviseerd en gecoached bij en via onder andere Palm Industries, UHS, Howard University, WMW Capital, Wereldbank en Applied Economics Research (AER). Als een kennisexpert op het gebied van de rol die geslacht-dynamica speelt in talent beslissingen, heeft Shirley met managers en uitvoerende teams over de hele wereld gewerkt aan het opheffen van de barrières voor de carrièreontwikkeling en zelfontplooiing van vrouwen. 

Haar klanten beschrijven haar als een intuïtieve, praktische, inspirerende, betrouwbare en creatieve expert die in staat is snel de kern van organisatorische, family, psychische problemen te doorgronden als ook de kansen voor verbetering te signaleren. Als mediator is zij gespecialiseerd in het adviseren van diverse onderwerpen die verbonden zijn aan echtscheidingsconvenanten, boedelscheiding, voogdij en alimentatie afspraken, Zij richt zich daarbij, samen met betrokken partners, met name op het belang van het welzijn van de kinderen voor het einde van de relatie tussen twee volwassenen niet ook het einde van een gezin hoeft te betekenen. Zij is een boeiende, dynamische en warme spreker die haar jarenlange consultancy ervaring gebruikt om unieke en motiverende seminars te creëren – een krachtige mix van gedeelde kennis, wijsheid en ervaring in combinatie met verhelderende interactieve activiteiten.

Shirley's voormalige functies omvatten onder andere:

– Speciaal Adviseur voor SynthesizeStrategies waarbij zij een 5-jaar strategisch plan (2006 tot en met 2011) en een 3-jarige businessplan (2006 tot en met 2009) heeft ontwikkeld en hier mede de West-Afrika Electricity Power Pool (WAPP) heeft opgericht, in het kader van een Wereldbank contract. 

– Special adviseur via WMW Capital voor regeringen, financiële instellingen en particuliere bedrijven in ontwikkelingslanden. 

– Voor Glue Agency heeft zij gewerkt als creatief directeur ter ondersteuning van oprichter Marcus Glover, producer van verscheidene films, marketing campagnes voor Pepsi Cola, en werkte onder andere met vele muzikale giganten zoals Rihanna, en Chris Brown. 

– Zij was als mediator verbonden aan de Norman Advokaten en Thomas Advokaten waar zij sinds 2006 verscheidene internationale alsmede lokale zaken afgehandeld.

Zij heeft tal van publicaties op haar naam.

"Shirley's Ambitie: To live life with integrity and empathy, and, to be a positive force in the lives of others while using my gifts of intelligence, charisma, and serial optimism to cultivate the self-worth and net-worth of people I have the pleasure to work with."

Talen

 • Engels
 • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Shirley Burgemeestre

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen

  Specialismen

  Shirley Burgemeestre is gespecialiseerd in

  Inzetbare Mediators

  U zoekt een mediator? Wij begrijpen dat u spoedig een oplossing voor uw probleem wilt en dat is precies wat wij u kunnen bieden. Naast bemiddelingsvaardigheden beschikken onze mediators…

  Meer over Inzetbare Mediators

  Pre-mediation

  Pre-mediation is onderzoeken of een mediation nodig of mogelijk is. Zonder de juridische regels die een mediation traject kenmerkt, is dit gesprek een stuk informeler. Conflictpartners …

  Meer over Pre-mediation

  Online mediation

  Wanneer de reisafstand tussen partijen te groot is of tijdens een pandemie kan het handig of noodzakelijk zijn om de mediation online te doen. Via een beveiligde en afgeschermde online …

  Meer over Online mediation

  Peer mediation

  Peer mediation vindt plaats op scholen. Steeds vaker of in ieder geval vaker dan gewenst komen ruzies voor tussen leerlingen. Bij peermediation is de mediator een schoolgenoot, een geli…

  Meer over Peer mediation

  Exit mediation

  Exit mediation is de naam die we geven aan een mediation waarbij al voorafgaand aan de mediation of tijdens de mediation duidelijk is / wordt dat een samenwerking wordt beëindigd, waar…

  Meer over Exit mediation