Poels | mevrouw N. Poels (Nancy)

Als HR-manager, consultant en interimmanager heb ik vele jaren ervaring opgedaan in het HRM werkveld; ik ken de problematiek, die je daar tegen kunt komen. Bovendien heb ik een aantal jaren in de GGZ gewerkt als ambulant therapeut. Daardoor kwam ik bij zeer diverse organisaties in profit en non-profit, waardoor ik mijn werkveld aanzienlijk heb zien verbreden. 

Mijn achtergrond is HBO Bedrijfskunde, een studie die ik daarna heb aangevuld met een aantal beroepsgerichte opleidingen:

  • HBO Sociaal Pedagogisch werk
  •  Phoenix TA/NLP instituut
  •  Phoenix TA/NLP instituut Utrecht opleiding psychosociaal therapeut
  •  Alba Academie Veldhoven post HBO coach-practitioner
  • School voor coaching Teamcoach practitioner
  • GITP loopbaanmanagement

Sinds 2001 werk ik als zelfstandig coach, teamcoach en consultant. Versterking van samenwerking en communicatie zie ik als mijn specialisme. Concreet betreft het dan vragen rondom communicatie, conflict, samenwerking, leiderschap, stresspreventie van professionals, teams, leidinggevenden en executives. Tevens ben ik docent teamcoaching aan een erkend HBO instituut. 

Bij Merlijn tref ik een netwerk van door kwaliteit gedreven collega’s, vakgenoten met passie voor alle aspecten van conflict, communicatie en samenwerking.

Ik heb gemerkt, dat ik in de praktijk word ervaren als een stevige, analytische en tegelijk empathische gesprekspartner, die leidinggevenden en teams met complexe of 'beladen' vragen kan begeleiden. Kernwoorden: authentiek, onafhankelijk, humor, respectvol, eerlijk. Dat is soms confronterend, maar wel met een ruimhartige spiegel voor als je serieus aan de slag wilt met jezelf of je team.

Ik ben lid van de LVSB, de Landelijke vereniging voor Supervisiebegeleiding.

"Om zaken op te lossen helpt het om te kijken naar hoe personen en/of elementen in een bepaalde situatie verbonden zijn met elkaar tot het patroon dat zij samen onbewust en onbedoeld in stand houden. Dit duiden brengt rust, erkenning en ruimte om een stap verder te komen"."

Talen

  • Engels
  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Specialismen

Nancy Poels is gespecialiseerd in

Coaching bij overdracht van familiebedrijf

Op een gegeven moment is bij een familiebedrijf overdracht aan de orde. De Directeur- Groot- Aandeelhouder (DGA) van het familiebedrijf gaat met pensioen en draagt het bedrijf over aan …

Meer over Coaching bij overdracht van familiebedrijf

Teamcoaching

Wilt u de samenwerking binnen uw afdeling of team versterken? Is er in het team een grote verandering geweest of aanstaande en wilt u weten of alle neuzen nog dezelfde kant op wijzen? O…

Meer over Teamcoaching

Relatie en post-Relatie coaching

Ieder mens is graag gelukkig in zijn relatie. Maar hoe mooi een liefdesrelatie ook start, er komen momenten waarop de relatie zwaar weer ervaart of zelfs eindigt.

Meer over Relatie en post-Relatie coaching

Personal coaching

Op sommige momenten in ons leven hebben we de behoefte of worden we gedwongen om stil te staan bij onze huidige situatie. Wat past er nog? Wat zou er anders mogen of moeten? En hoe dan?

Meer over Personal coaching

Leiderschapscoaching

In de huidige wereld is het belangrijk om te kunnen inspelen op wat de omgeving van u en uw organisatie vraagt. Veranderen is niet meer een uitzondering maar aan de orde van de dag. Dit…

Meer over Leiderschapscoaching

Inzetbare Coaches

Er zijn momenten in ieders leven waarop ons gevraagd wordt anders te kijken naar de huidige situatie. Denk aan een andere wending in uw loopbaan, een reorganisatie in uw team of een con…

Meer over Inzetbare Coaches

Opleidingen

Nancy Poels is docent voor

Ook online mogelijk!

informatiebijeenkomst Basisopleiding tot Vertrouwenspersoon en / of VPI

Bezoek de (gratis) voorlichting!

Tijdens deze middag of avond informeren wij u over onze opleiding tot (LVV) Vertrouwenspersoon en eventuele verdere vervolgopleidingen.

1 Dag
-
+ accommodatie v.a.€0,-
BTW nihil
05-09-2024

Basisopleiding tot conflictcoach

Leren reageren vanuit verbinding
( 22 Beoordelingen )

Conflicten zijn een onvermijdelijk onderdeel van menselijke interactie. Heel vaak komen partijen zelf niet uit hun conflict. Het is dan [...]

6 Dagen
€3.250,-
+ accommodatie v.a.€125,-
BTW nihil
23-09-2024

Teamontwikkeling training voor managers, teamleiders en HR-professionals

Breng je team in de flow!
( 6 Beoordelingen )

Je krijgt inzicht in welke factoren ervoor zorgen dat teams goed gaan presteren. Daarnaast leer je welke interventies er zijn [...]

3 Dagen
€1.650,-
+ accommodatie v.a.€195,-
+ lesmateriaal v.a.€22,50
BTW nihil
13-11-2024

Neem contact op

met Nancy Poels

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen