Blekkingh | mevrouw K. Blekkingh (Karin)

Regio: Noord-Brabant

Karin Blekkingh is een full-time mediator sinds 2008. Daarnaast is zij trainer en docent. Ze is betrokken en doortastend; bij haar staat de menselijke maat altijd voorop. Karin studeerde managementwetenschappen. Als rechtbankmediator is zij aangesloten bij de rechtbanken van Amsterdam, Noord-Holland en Midden-Nederland. Bovendien is ze als mediator aangesloten bij de Raad van State in Den Haag. Zij is gecertificeerd mediator in Strafzaken. In die hoedanigheid bemiddelt zij regelmatig tussen daders en slachtoffers.

Daarnaast verricht zij vele mediations op het gebied van Familierecht, alsmede arbeidsmediations, zakelijke en overheids/bestuursmediations. Haar werkgebied bestrijkt heel Nederland. Vanaf 2006 is zij als trainer/docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten. Zij geeft trainingen mediationvaardigheden en verzorgt opleidingen op het terrein van Communicatie, Organisatie en Beleid. Zij helpt ook beginnende mediators op weg.

"Ik hou van mensen en waak over hun welbevinden. Mijn favoriete stijl is het geven van ruimte en inzicht, waardoor mensen hun eigen verantwoordelijkheid kunnen en moeten nemen en hun creativiteit optimaal kunnen inzetten en aanwenden voor het bereiken van hun doelen."

Talen

  • Frans
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Karin Blekkingh

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen