Wegter | mevrouw G.P.C. Wegter (Godelein)

Regio's: Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel

Al vele jaren werkzaam als gecertificeerd vertrouwenspersoon en vanaf 2021 aangesloten als Extern Vertrouwenspersoon bij de Merlijn Advies Groep. Van oorsprong ben ik HBO-Verpleegkundige en Mensgericht coach, gespecialiseerd in werkhouding en fysieke en psychosociale- arbeidsbelasting. Werkzaam in de sector zorg en onderwijs, Gemeenten, MKB en de brandweersector.

Bij de Vertrouwenspersoon kun je terecht als je er alleen niet meer uitkomt of van mening bent dat uw probleem niet in eerste instantie met je leidinggevende of met collega’s kan worden opgelost. 

Medewerkers die over ongewenste omgangsvormen en/of organisatie misstanden (integriteit) in vertrouwen willen praten met een onafhankelijk persoon, die luistert naar hun verhaal, mogelijkheden en consequenties met je bespreekt en waarbij jij zelf bepaalt wat en of er vervolgstappen gemaakt worden, die kunnen bij mij terecht. 

Talen

 • Duits
 • Engels
 • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Godelein Wegter

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen

  Specialismen

  Godelein Wegter is gespecialiseerd in

  Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vanaf 2023 is het hebben van een vertrouwenspersoon voor alle organisaties waarschijnlijk verplicht. Het ziet tenminste naar uit dat het wetsvoorstel daarover zal worden aangenomen. En …

  Meer over Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vertrouwenspersoon (extern)

  Een (externe) vertrouwenspersoon  draagt bij aan het optimaliseren van het werkklimaat. De  vertrouwenspersoon helpt bij het de-escaleren van ongewenst gedrag, zodat problemen niet b…

  Meer over Vertrouwenspersoon (extern)

  Neem contact op

  met Godelein Wegter

  Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen