Noort | mevrouw A. van Noort (Astrid)

Regio: Zuid-Holland

Als klein meisje had zij al een grote fascinatie voor de waarom-vraag. Later kwam daar het willen doorgronden van terugkerende vragen bij en het willen oplossen van deze vragen. 

Waarom blijven mensen de dingen doen die ze doen? Ook als het zo zichtbaar is dat ze het anders willen en ook kunnen doen? Deze fascinatie is 30 jaar geleden haar missie geworden.

Stromen

Het bewustzijn hand in hand met eigen competenties vergroten in wat je praktisch kunt doen. Wat kun je oplossen en wat niet? Dit laatste vraagt bijna altijd iets anders. Onderliggende dynamieken waar je je bewust van wordt als er weerstand en stagnatie is. Kabels in de onderstroom die zorgdragen voor “stromen” en gedoe opleveren als er een kink in de kabel zit. Oog voor het geheel, dat is al jaren hoe Astrid kijkt naar vraagstukken zonder het doen uit het oog te verliezen. 

Effect

Door zichtbaar en open dit soort gesprekken te voeren binnen teams en afdelingen vallen er zaken op hun plek. Effectiviteit wordt beter, samenwerken versterkt. Dit betekent ook de onderlinge verschillen kunnen hanteren en inzetten. Weten wat jouw eigen doelen zijn en die van het team en de organisatie. Kortom effectief kunnen reageren wanneer weerstand in allerlei vormen in de weg komt te zitten en frustratie oproept. 

Mix van doen, inzicht en duurzaam verankeren

Het faciliteren van fundament waarop mensen, teams en organisaties de beste versie van zichzelf kunnen inzetten. De echte potentie achter de vragen. Daar is Astrid steeds weer naar op zoek. Niet alles heeft met dynamieken te maken of alleen maar met doelen en uitvoeringstaken. Het is altijd een mix. De uitdaging is altijd weer te ontdekken waar je met elkaar moet kijken en handelen. 

Coaching

Astrid is binnen Merlijn inzetbaar als coach voor individuele vraagstukken gericht op loopbaan, (persoonlijk) leiderschap en ondernemerschap. Daarnaast ligt haar focus op leiders en teams met effectiviteitsvraagstukken en behoefte aan meer verbinding, andere gesprekken en veilige samenwerkingen. 

Trainingen

Astrid heeft naast haar coaching ook 18 jaar ervaring in het geven van diverse trainingen en opleidingstrajecten zoals o.a. de opleiding tot Systemisch Coach, Systemisch Leiderschap en Teamdynamieken en Verbindend en Persoonlijk Leiderschap. 

"Door stil te staan, ontdek je een rivier aan potentie die jou en de anderen vervolgens verder brengt."

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Specialismen

Astrid van Noort is gespecialiseerd in

Teamcoaching

Wilt u de samenwerking binnen uw afdeling of team versterken? Is er in het team een grote verandering geweest of aanstaande en wilt u weten of alle neuzen nog dezelfde kant op wijzen? O…

Meer over Teamcoaching

Inzetbare Coaches

Er zijn momenten in ieders leven waarop ons gevraagd wordt anders te kijken naar de huidige situatie. Denk aan een andere wending in uw loopbaan, een reorganisatie in uw team of een con…

Meer over Inzetbare Coaches