Zonneveld | mevrouw M. Zonneveld (Makheni)

Makheni is de oprichter en leider van Real Solutions Training in Zuid-Afrika (1999) en Real Solutions Training Netherlands, een organisatie ontwikkelings bureau dat oplossingen biedt in cultuurwijziging in organisaties en sociale vaardigheden in het algemeen. Zij doet het volgende tegelijkertijd: Agentschap Breinvoorkeuren NBI®, Workshopleider, Professioneel spreker, Coach, Auteur van business boeken en (Afrikaanse) Verhalenverteller.

Makheni is a seasoned facilitator and she draws from her extensive corporate experience. She has work experience in different sectors at different levels including being a senior manager reporting to the CEO.

Zij is een van de top 6 sprekers in Zuid-Afrika en een van de beste management trainers. Makheni biedt aanbodgerichte interventies en ze maakt ook onderdeel uit van de faculteit van Duke Corporate Education, een afdeling van de USA Duke University.

Ze heeft haar activiteiten uitgebreid naar Europa en Canada toen ze in 2011 naar Nederland verhuisde. Enkele van haar Nederlandse klanten zijn Reed Business and Hogeschool Zuyd. Sinds 2011 geeft ze samen met Koen Zonneveld de licentie opleiding.

1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Makheni Zonneveld

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen