U zoekt een mediator?

In het afgelopen decennium heeft mediation zich ontwikkeld van een bijkomende vaardigheid naar een gespecialiseerd vak.

Wij begrijpen dat u spoedig een oplossing voor uw probleem wilt en dat is precies wat wij u kunnen bieden. Naast bemiddelingsvaardigheden beschikken onze mediators daarom ook over ruime praktijkervaring in het vakgebied en de nodige specifieke juridische kennis over het type conflict om zelfstandig binnen de wettelijke kaders een oplossing voor u te vinden.

mmz17

Klik op bovenstaande afbeelding voor de flyer van de 7 mediation specialisme

 

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij een neutrale bemiddelingsdeskundige, de mediator, de communicatie en onderhandelingen tussen twee of meer partijen begeleidt om vanuit hun werkelijke belangen tot een optimale oplossing te komen.

Conflicten grijpen diep in op de persoonlijke gevoelens van mensen en beïnvloeden hun functioneren. Ze ontwrichten en ontregelen samenwerkingen en organisaties. Daarom wil men conflicten zo snel mogelijk oplossen en hieraan zelf een wezenlijke bijdrage leveren. Het feit dat partijen gezamenlijk een beslissing nemen en niet een rechter of arbiter, geeft de gevonden oplossing meer draagkracht en perspectief voor de toekomst.

Het Conflictwarenhuis is een organisatie van ervaren, gekwalificeerde en gespecialiseerde mediators door heel Nederland. Conflictwarenhuis mediators zijn als mediator of conflictcoach specialisten op een of meerdere rechtsgebieden, branches, dan wel conflicttypen of typen conflictpartners.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie