Bartels | mevrouw mr C.J.G.M. Bartels (Chantal)

Chantal is MFN-registermediator, teamcoach en jurist. Zij heeft bijna 20 jaar in de advocatuur gewerkt en werkt nu alleen nog als mediator en teamcoach. 
 
Chantal doet vooral mediations van samenwerkingsgeschillen tussen zakelijke partners, medewerkers (teams) of werkgever/werknemer. Daarnaast werkt zij als teamcoach met teams die zich verder willen ontwikkelen in communicatie, conflictvaardigheden en samenwerking. 
Zij is vanuit haar achtergrond in de advocatuur, goed ingevoerd in de zakelijke en commerciële belangen van partijen met oog voor alle persoonlijke zaken die daarin vanzelfsprekend ook spelen. Iedere deelnemer wordt gerespecteerd en zij zal de deelnemers doelgericht sturing geven bij het vinden van eigen oplossingen.
 
Chantal is opgeleid in arbeidsmediation, team-mediation en (team)coaching. Ze is in het bijzonder geïnteresseerd in de mens achter het conflict, in wat de betrokkenen daadwerkelijk beweegt en in beweging brengt. Vanuit die interesse volgt zij ook aanvullende opleidingen in Transactionele analyse en NLP.