Train-de-trainer dag

Een cadeau aan de trainers van Merlijn: altijd blijven leren!

De trainers van Merlijn zijn in het vakgebied waarin zij training geven ook actief in het veld. Maar hoe leuk is het om soms iets van een totaal andere kant te benaderen?
Ieder jaar proberen wij onze trainers weer nieuwe tools mee te geven. We kijken naar internationale ontwikkelingen, leren daarvan en nemen mee waar we beter van kunnen worden.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op een van onze prachtige kasteellocaties

In 2022 stond de train-de-trainer dag in het teken van 30 jaar trainen voor Merlijn gegeven door Karen van der Stappen.

Train de Trainer-dag 2024 was op woensdag 26 juni van 9:30 – 17:00 op het prachtige Landgoed Huize Bergen. Deze dag stond in het teken van het versterken van je trainersvaardigheden, het delen van kennis, en het netwerken met gelijkgestemden.

Trainer
Stefan van Weers werkt inmiddels ruim 20 jaar als coach en trainer vanuit een integrale mensvisie, opgedaan bij het voormalige Adviesbureau Tricona. Verder is hij werkzaam als extern vertrouwenspersoon bij een 20-tal organisaties in diverse branches. Hij studeerde Arbeidsverhoudingen en Personeelswerk (HvA), Organisatie-sociologie (UvA) en werkt momenteel aan zijn masterthesis Religious Studies (VU) met als focus de comparatief-filosofische studie van Boeddhisme en Spinoza.

Inhoud
Mensen die met mensen werken. We hebben daarvoor elk onze eigen ‘toolbox’ met vakkennis, onze professionele houding en vaardigheden. Daarnaast hebben we onze eigen-aardigheden: onze persoonlijkheid en ons karakter, net als onze klanten overigens. Hoe handig zou het niet zijn om enige ordening te kunnen brengen in waarneembaar gedrag? Om een wat dieper begrip te krijgen van de persoonlijkheids- en karakterologische aspecten achter het zichtbare gedrag? De veranderbare en de onveranderlijke aspecten van wie we zijn?

Deze dag neemt Stefan van Weers je mee in een verkenning van een integraal mensbeeld dat een perspectief biedt om hier licht op te laten schijnen. Een mensbeeld dat z’n waarde heeft bewezen in uiteenlopende werelden als onderwijs en (top-)voetbal. Het vindt praktische toepassing in individuele- en teamcoaching, loopbaan- en studiekeuze, werving & selectie en verkooptrainingen.

Nog een verrassing wat het in 2025 wordt. Wil je als partner van Merlijn op de hoogte gehouden worden? Geef je interesse aan bij de backoffice via info@merlijngroep.nl