Train-de-trainer dag

Een cadeau aan de trainers van Merlijn: altijd blijven leren!

De trainers van Merlijn zijn in het vakgebied waarin zij training geven ook actief in het veld. Maar hoe leuk is het om soms iets van een totaal andere kant te benaderen?
Ieder jaar proberen wij onze trainers weer nieuwe tools mee te geven. We kijken naar internationale ontwikkelingen, leren daarvan en nemen mee waar we beter van kunnen worden.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op een van onze prachtige kasteellocaties

De dag staat gepland op dinsdag 23 mei 2023 en zal worden georganiseerd op één van onze mooie kasteellocatie. De train-de-trainer dag zal in het teken staan van 30 jaar trainen voor Merlijn en wordt gegeven door Karen van der Stappen.

Locatie: Kasteel Limbricht, te Limbricht.
Datum: 23 mei 2023
Tijd: 10:00-17:00 (je bent om 9.30 uur welkom voor een kopje koffie/thee).

30 jaar trainen voor Merlijn

Welke modellen en concepten werkten voor mij om mijn deelnemers verder te helpen
Ik, Karen van der Stappen, heb duizenden pleiters, mediators en onderhandelaars in de trainingen zien groeien. Deze dag wil ik graag met jullie delen welke interventietechnieken mij geholpen hebben bij het aansluiten bij de deelnemers, het geven van feedback en het overbrengen van de theorie.

Creatief denken en creative problem solving volgens de Belgen
Tijdens twintig jaren advocatuur wonnen de Belgen vrijwel altijd de zuidelijke pleitwedstrijden. Qua taal en creatief denken moeten wij vaak in de achtervolging. Ik zal een korte introductie geven het CPS-model in combinatie met belangen en harvard onderhandelen.

Drijfveren en voorspelbaar dus stuurbaar gedrag
Nieuwsgierig zijn naar gedrag is natuurlijk onze basishouding om met inspiratie trainingen te geven. Wat heeft mij geholpen om die nieuwsgierigheid om te zetten naar tools waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan.

Vertrouwen
Eigenlijk gaat het in de kern over hoop, angst en vertrouwen. En vertrouwen hangt nauw samen met perceptie van macht. En perceptie is de motor van gedrag, Zo maken we de cirkel rond en sluiten de dag hopelijk af met meer vertrouwen in de toekomst.

Neem hier contact op met de backoffice.