Netwerkborrels

Waar Merlijn partners elkaar leren kennen & van elkaar kunnen leren

Iedere vergadering of training wordt bij Merlijn afgesloten met een borrel. Maar eenmaal per jaar organiseert Merlijn in het oude jaar een kerstborrel op een van de Kastelen door Nederland.

Op deze bijeenkomst vindt er vaak een afscheid plaats van een van de partners die al jarenlang voor Merlijn heeft gewerkt. Een emotioneel moment maar ook iets om trots op te zijn: jarenlange samenwerkingen waar we dan met genoegen aan terug denken. Zo blijft de relatie van Merlijn met haar partners warm en duurzaam.

En er is natuurlijk altijd een warm welkom voor nieuwe talenten die onze krachtige club willen komen versterken.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op een van onze prachtige kasteellocaties

Inspiratie ZOOM meetings

Op deze meetings willen we een podium geven aan alle Merlijn partners en / of hun zakelijke introducees om zichzelf of een voor Merlijners interessant(e) product / dienst te introduceren aan de groep geïnteresseerde Merlijn Partners. Het moet gaan om producten of diensten die ‘buiten de normale Merlijn scope’ vallen.
De presentatie mag maximaal circa 2 uur in beslag nemen. De wervende omschrijving vooraf mag in maximaal 300 woorden.

Koffie ZOOM meetings

‘Even een koffiepauze samen’. Het gaat hierbij om digitale ‘gesprekken bij het koffieapparaat’. Bij deze bijeenkomsten van maximaal circa 2 uur is in elk geval de directie vertegenwoordigd. Mogelijk ook conflictadviseurs, accountmanagers en kwaliteitsmanagers. De bedoeling is om een soort digitale hangplek te creëren waarop allerlei bij de partners levende zaken en wensen kunnen worden besproken en beleid kan worden toegelicht.

Data 2023/2024:

Kerstborrel:
De kerstborrel zal dit jaar op vrijdag 22 december 2023 plaatsvinden voor alle partners om 16:00 bij de Gruyterfabriek Den bosch

Coaching
Vrijdag 9 november, Online

Bedrijfsmaatschappelijk werk
1 op 1 gesprekken gepland in najaar, Online

Vertrouwenspersoon
Woensdag 27 september, Online

Medezeggenschap
Donderdag 2 november, 09:00-12:30 Online

Partnerdagen
Woensdag 24 april ochtend & middag programma met aansluitende borrel in de Gruyterfabriek Den bosch