Netwerkborrels

Waar Merlijn partners elkaar leren kennen & van elkaar kunnen leren

Iedere vergadering of training wordt bij Merlijn afgesloten met een borrel. Maar eenmaal per jaar organiseert Merlijn in het oude jaar een kerstborrel op een van de Kastelen door Nederland.

Op deze bijeenkomst vindt er vaak een afscheid plaats van een van de partners die al jarenlang voor Merlijn heeft gewerkt. Een emotioneel moment maar ook iets om trots op te zijn: jarenlange samenwerkingen waar we dan met genoegen aan terug denken. Zo blijft de relatie van Merlijn met haar partners warm en duurzaam.

En er is natuurlijk altijd een warm welkom voor nieuwe talenten die onze krachtige club willen komen versterken.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op een van onze prachtige kasteellocaties

Inspiratie ZOOM meetings

Op deze meetings willen we een podium geven aan alle Merlijn partners en / of hun zakelijke introducees om zichzelf of een voor Merlijners interessant(e) product / dienst te introduceren aan de groep geïnteresseerde Merlijn Partners. Het moet gaan om producten of diensten die ‘buiten de normale Merlijn scope’ vallen.
De presentatie mag maximaal circa 2 uur in beslag nemen. De wervende omschrijving vooraf mag in maximaal 300 woorden.

Koffie ZOOM meetings

‘Even een koffiepauze samen’. Het gaat hierbij om digitale ‘gesprekken bij het koffieapparaat’. Bij deze bijeenkomsten van maximaal circa 2 uur is in elk geval de directie vertegenwoordigd. Mogelijk ook conflictadviseurs, accountmanagers en kwaliteitsmanagers. De bedoeling is om een soort digitale hangplek te creëren waarop allerlei bij de partners levende zaken en wensen kunnen worden besproken en beleid kan worden toegelicht.

Data 2024:

Kerstborrel:
De kerstborrel zal dit jaar op vrijdag 20 december plaatsvinden voor alle partners – locatie wordt nog bekend gemaakt!

Coachings unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Bedrijfsmaatschappelijk werk unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Vertrouwenspersoon unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Medezeggenschap unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Kasteeldag
Donderdag 12 september – locatie wordt nog bekend gemaakt!

Partnerdagen
Woensdag 24 april ochtend & middag programma met aansluitende borrel in de Gruyterfabriek Den bosch
Donderdag 24 oktober ochtend – online

Middag programma partnerdag op 24 april:

Menskunde voor partners van Merlijn.
De Merlijn Groep bestaat uit o.a. bmw-ers, klachten specialisten, mediators, coaches, trainers, conflictadviseurs en vertrouwenspersonen. Mensen die met mensen werken. We hebben daarvoor elk onze eigen ‘toolbox’ met vakkennis, onze professionele houding en vaardigheden. Daarnaast hebben we onze eigen-aardigheden: onze persoonlijkheid en ons karakter, net als onze klanten overigens. Hoe handig zou het niet zijn om enige ordening te kunnen brengen in waarneembaar gedrag? Om een wat dieper begrip te krijgen van de persoonlijkheids- en karakterologische aspecten achter het zichtbare gedrag? De veranderbare en de onveranderlijke aspecten van wie we zijn?
Deze middag neemt Stefan van Weers ons mee in een verkenning van een integraal mensbeeld dat een perspectief biedt om hier licht op te laten schijnen. Een mensbeeld dat z’n waarde heeft bewezen in uiteenlopende werelden als onderwijs en (top-)voetbal. Het vindt praktische toepassing in individuele- en teamcoaching, loopbaan- en studiekeuze, werving & selectie en verkooptrainingen.
Partners die zich inschrijven voor de Merlijn Partnerdag zullen ter voorbereiding een korte vragenlijst ontvangen om een deel van het eigen talent in beeld te brengen. Ter lering en hopelijk ook vermaak.

Wie?
Stefan van Weers werkt inmiddels ruim 20 jaar als coach en trainer vanuit een integrale mensvisie, opgedaan bij het voormalige Adviesbureau Tricona. Verder is hij werkzaam als extern vertrouwenspersoon bij een 20-tal organisaties in diverse branches. Hij studeerde Arbeidsverhoudingen en Personeelswerk (HvA), Organisatie-sociologie (UvA) en werkt momenteel aan zijn masterthesis Religious Studies (VU) met als focus de comparatief-filosofische studie van Boeddhisme en Spinoza.