Crea-dag voor Merlijn Partners

Een speciale dag voor de 200 aangesloten professionals

Sinds Merlijn is opgericht (1993) organiseert Merlijn ieder jaar een crea dag voor haar aangesloten partners. Een dag waar creativiteit centraal staat. Van tango workshops, beeldhouwen tot schilderen. Het belangrijkste van deze dagen is de informele sfeer waarin partners elkaar beter kunnen leren kennen en ervaringen delen.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op een van onze prachtige kasteellocaties

Datum komend jaar

Het event heeft afgelopen jaren o.a. plaats gevonden bij Ruimte in Beeld, te Nuenen. Een prachtige locatie waarbij we met lekker weer buiten aan de slag kunnen! Als partner kan je je aanmelden bij de backoffice via info@merlijngroep.nl. De data voor 2024 is nog niet bekend.

Voorbeelden van activiteiten:

Beeldhouwen in steen

In elke steen zit een beeld verborgen. De kunst is om het er uit te krijgen! Beeldhouwen is ruimte scheppen in de steen, net zolang tot het beeld ontstaat. Beeldhouwen is ook ruimte maken in je hoofd. Door het hakken en het bezig zijn met de steen, raakt je hoofd leeg en beland je in het hier en nu.

Lees meer en bekijk foto’s hier!

Lessen tekenen en schilderen

Onder begeleiding van Noor Geurts (beeldend kunstenaar en docent) maak je je eigen schilderij.

Noor heeft de kunstacademie gedaan en geeft al jarenlang les aan volwassenen, jongeren en kinderen.
“Ik benader iedereen op een manier waarbij ik mensen vooral wil laten voelen en begrijpen wat een enorm rijk gebied de kunst in zich heeft waaruit wij vrijelijk en onafgebroken mogen putten. Misschien is dat ook wel een beetje mijn missie in dit leven.”

Lees meer