Op zoek naar allround trainers voor een aantal vakgebieden binnen Merlijn

Op zoek naar allround trainers voor een aantal vakgebieden binnen Merlijn
conflict Mediation Mediator Merlijn Merlijn Advies Groep Merlijn Events overheid trainingen

Merlijn verzorgt sinds het begin van ‘de informele aanpak’ (in 1999: bellen na bezwaar bij de gemeente Zwolle en de provincie Overijssel) trainingen mediationvaardigheden voor gemeenten, provincies, ministeries en waterschappen. Merlijn heeft vrij recent grote projecten begeleid die vergelijkbaar zijn met het project van de gemeente Amsterdam, zoals het project Achterhoek en het project Betuwe. Verder verzorgt Merlijn al 30 jaar naar volle tevredenheid open en in company trainingen hoorzittersvaardigheden voor zowel ambtelijke, gemengde als onafhankelijke bezwarencommissies bij gemeenten, provincies, ministeries en waterschappen. Lees meer in de blog Trainingsaanbod Merlijn in overheidsland’.

Daarnaast start bij Merlijn maandelijks de opleiding tot (MfN) mediator. Merlijn B.V. is een van de oudste opleidingsinstituten (1996). Het behoort tot de “founding fathers” van het vakgebied. Lees meer in de blogWaarom kiezen voor Merlijn’.

Tot slot wordt Merlijn als conflictspecialist ook veel gevraagd voor conflicthanteringstrainingen. Denk aan o.a. conflictmanagement in organisaties. Ook dit valt binnen het palet aan trainingen waar we je als trainer willen inzetten.

Team trainers uitbreiden

Wij willen graag ons team van trainers uitbreiden. Trainers die trainingen voor de overheid kunnen verzorgen, conflictvaardigheden trainingen in de brede zin van het woord én de opleiding tot mediator.

Daarvoor zijn we op zoek naar ervaren trainers die ons motto, professionals voor professionals, waar kunnen maken. Je hebt dus ook een actieve mediationpraktijk waarbij wij als Merlijn natuurlijk ook mediation leads zullen leveren.

Ben jij deze persoon of ken je iemand die hier de juiste ervaring voor heeft, dan horen wij graag van je. 

Wat meer informatie over de trainingen die zoal gegeven zullen worden tref je hieronder:

Interesse?

Mocht je interesse hebben ontvangen wij graag een cv met aantoonbare ervaring met bijbehorende motivering. Zou je ook trainingen kunnen verzorgen in het Engels is dat zeker een pré!

Lees meer over partner worden / events bij Merlijn:

https://www.merlijngroep.nl/over-merlijn/partner-worden/

https://www.merlijngroep.nl/events/