De terugkomdagen van Merlijn

Mindfulness - Blog - Merlijn Groep
Mediator Merlijn Events

Steeds vaker krijgen we van onze cursisten de vraag om terugkom dagen. In dit geval betreft dat de training: ‘MINDFULNESS IN MEDIATION’. Deze training was de afgelopen jaren een constante in het PE-aanbod van Merlijn. In onze zeer persoonlijke en door jullie hoog gewaardeerde workshops werd onderzocht hoe jij als mediator / professional meer ‘aanwezig, aandachtig, zelfverzekerd’ , kortom meer ‘mindful’ kan zijn, als je werkzaam bent in het ‘oog van de tornado’.

Voor jullie als deelnemers was het duidelijk dat de workshop op zichzelf niet veel meer kon zijn dan een ‘amuse bouche’ en dat de training bedoeld is om te inspireren tot voortgaande training / beoefening. Daarvoor zijn aan het einde van iedere workshop ook hulpmiddelen aangereikt. Kijk maar naar de laatste pagina’s van de cursusmap van de door jou gevolgde cursus. Maar ja als je een nieuwe attitude ook echt je eigen wilt maken is herhaling in feite onmisbaar.

Voor Merlijn geldt dat voor tal van trainingen. In dit geval is besloten, samen met de trainer, Fred van Welsem, om een vervolg aan te bieden: ‘Mindfulness in Mediation’. Een dag waarbij theorie wordt opgefrist, nieuwe methodes worden geïntroduceerd en waar vooral ook geoefend kan worden. Zoals in je deelnemers map, blok 4 als motto staat : ‘Practice works’.

Lees meer over Mediation: 

https://www.merlijngroep.nl/veelgestelde-vragen/wat-is-mediation/

Wil jij als professional een stapje verder en dieper gaan op het pad van Mindfulness in Mediation? Bekijk hier de training.