Vergaderingen mét aansluitende workshops

Een dag waarop we niet alleen vergaderen maar waar je ook aan de slag gaat!

Merlijn Groep bestaat uit verschillende divisies omdat we veel werk verrichten op verschillende vakgebieden.

Zo houden we onder meer de volgende vergaderingen in een jaar:

  • De Merlijn Advies Groep vergadert minimaal 2 keer per jaar. Voor- en najaar. Er wordt in de ochtend vergadert over de huidige stand van zaken maar in de middag gaat men aan het werk met casussen bespreken, workshops, lezingen en nog veel meer!
  • Merlijn Medezeggenschap bestaat uit een tiental trainers die elkaar vaak al jaren kennen. In het voor- en najaar houden we een vergadering waarbij er in de middag plaats is voor workshops waarna eenieder met nieuwe werkvorm ideeën naar huis kan gaan
  • De basistrainers van bijvoorbeeld de Basisopleiding tot Mediator houden ieder jaar een bijeenkomst met elkaar waarin wordt nagedacht over nieuwe ideeën en verbeteringen aan de opleiding.
  • De vertrouwenspersonen die zijn aangesloten bij Merlijn worden geleid door Marianne van der Meulen (kwaliteitsmanager bij Merlijn Groep). Zij verzorgt in het voor-en najaar bijeenkomsten voor de aangesloten VP’s.
  • De coaches die zijn aangesloten bij Merlijn worden geleid door Mayke Smit (kwaliteitsmanager bij Merlijn Groep). Zij verzorgt onder andere in het voor-en najaar bijeenkomsten voor de aangesloten coaches.
  • De klachtencommissie en klachtenfunctionarissen bij Merlijn vergaderen in het voor- en najaar. Zij worden begeleid door kwaliteitsmanager Ron Pieper.
  • Ook de partners van Bedrijfsmaatschappelijk werk komen twee maal per jaar bijeen. Kwaliteitsmanager van deze unit is Natasja Breugelmans.

Zo zorgt iedere Merlijn divisie voor ontwikkeling en het up to date brengen van kennis en vaardigheden.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op één van onze prachtige kasteellocaties.

Data 2023:

De kerstborrel zal dit jaar op vrijdag 22 december 2023 plaatsvinden voor alle partners om 16:00 bij de Gruyterfabriek in Den bosch.

Partnerdagen
Dinsdag 25 april 09:30 tot 16:00 met aansluitende borrel in de Gruyterfabriek
Donderdag 19 oktober 09:30 tot 16:00 met aansluitende borrel in de Gruyterfabriek

Coaching
Vrijdag 2 juni, 09:30 – 16:00 in landgoed Huize Bergen te Vught.
Vrijdag 9 november, Online.

Bedrijfsmaatschappelijk werk
Vrijdag 17 juni, 12:30 – 16:30 in Kasteel Kerckebosch te Zeist.
Vrijdag 11 november, Online.

Vertrouwenspersoon
Najaar, nog in te plannen.

Medezeggenschap
Donderdag 6 april, 09:30 – 12:30 met aansluitend lunch
Donderdag 2 november, 09:00-12:30 zoom