Vergaderingen mét aansluitende workshops

Een dag waarop we niet alleen vergaderen maar waar je ook aan de slag gaat!

Merlijn Groep bestaat uit verschillende divisies omdat we veel werk verrichten op verschillende vakgebieden.

Zo houden we onder meer de volgende vergaderingen in een jaar:

  • De Merlijn Advies Groep vergadert minimaal 2 keer per jaar. Voor- en najaar.  In het najaar wordt de dag online georganiseerd, in het voorjaar live. Er wordt in het voorjaar de ochtend vergadert over de huidige stand van zaken maar in de middag gaat men aan het werk met casussen bespreken, workshops, lezingen en nog veel meer!
  • Merlijn Medezeggenschap bestaat uit een tiental trainers die elkaar vaak al jaren kennen. In het voor- en najaar houden we een vergadering waarbij er in de middag plaats is voor workshops waarna eenieder met nieuwe werkvorm ideeën naar huis kan gaan. Daarnaast vormen de Merlijn Medezeggenschaps trainers met elkaar een intervisiegroep.
  • De basistrainers van bijvoorbeeld de Basisopleiding tot Mediator houden ieder jaar een bijeenkomst met elkaar waarin wordt nagedacht over nieuwe ideeën en verbeteringen aan de opleiding.
  • De vertrouwenspersonen die zijn aangesloten bij Merlijn worden geleid door Elizan van Ommeren (kwaliteitsmanager bij Merlijn Groep). Zij verzorgt in het voor-en najaar bijeenkomsten voor de aangesloten VP’s.
  • De coaches die zijn aangesloten bij Merlijn worden geleid door Mayke Smit (kwaliteitsmanager bij Merlijn Groep). Zij verzorgt onder andere in het voor-en najaar bijeenkomsten voor de aangesloten coaches.
  • De klachtencommissie en klachtenfunctionarissen bij Merlijn vergaderen in het voor- en najaar. Zij worden begeleid door kwaliteitsmanager Ron Pieper.
  • Ook de partners van Bedrijfsmaatschappelijk werk komen twee maal per jaar bijeen. Kwaliteitsmanager van deze unit is Natasja Breugelmans.

Zo zorgt iedere Merlijn divisie voor ontwikkeling en het up to date brengen van kennis en vaardigheden.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op één van onze prachtige kasteellocaties.

Data 2024:

Kerstborrel:
De kerstborrel zal dit jaar op vrijdag 20 december plaatsvinden voor alle partners – locatie wordt nog bekend gemaakt!

Coachings unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Bedrijfsmaatschappelijk werk unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Vertrouwenspersoon unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Medezeggenschap unit vergadering
Voor – en najaar data komen nog online

Kasteeldag
Donderdag 12 september – locatie wordt nog bekend gemaakt!

Partnerdagen
Woensdag 24 april ochtend & middag programma met aansluitende borrel in Landgoed Huize Bergen
Donderdag 24 oktober  – tijden en locatie nog niet bekend

Middag programma partnerdag op 24 april:

Menskunde voor partners van Merlijn.
De Merlijn Groep bestaat uit o.a. bmw-ers, klachten specialisten, mediators, coaches, trainers, conflictadviseurs en vertrouwenspersonen. Mensen die met mensen werken. We hebben daarvoor elk onze eigen ‘toolbox’ met vakkennis, onze professionele houding en vaardigheden. Daarnaast hebben we onze eigen-aardigheden: onze persoonlijkheid en ons karakter, net als onze klanten overigens. Hoe handig zou het niet zijn om enige ordening te kunnen brengen in waarneembaar gedrag? Om een wat dieper begrip te krijgen van de persoonlijkheids- en karakterologische aspecten achter het zichtbare gedrag? De veranderbare en de onveranderlijke aspecten van wie we zijn?
Deze middag neemt Stefan van Weers ons mee in een verkenning van een integraal mensbeeld dat een perspectief biedt om hier licht op te laten schijnen. Een mensbeeld dat z’n waarde heeft bewezen in uiteenlopende werelden als onderwijs en (top-)voetbal. Het vindt praktische toepassing in individuele- en teamcoaching, loopbaan- en studiekeuze, werving & selectie en verkooptrainingen.
Partners die zich inschrijven voor de Merlijn Partnerdag zullen ter voorbereiding een korte vragenlijst ontvangen om een deel van het eigen talent in beeld te brengen. Ter lering en hopelijk ook vermaak.

Wie?
Stefan van Weers werkt inmiddels ruim 20 jaar als coach en trainer vanuit een integrale mensvisie, opgedaan bij het voormalige Adviesbureau Tricona. Verder is hij werkzaam als extern vertrouwenspersoon bij een 20-tal organisaties in diverse branches. Hij studeerde Arbeidsverhoudingen en Personeelswerk (HvA), Organisatie-sociologie (UvA) en werkt momenteel aan zijn masterthesis Religious Studies (VU) met als focus de comparatief-filosofische studie van Boeddhisme en Spinoza.