Vergaderingen mét aansluitende workshops

Een dag waarop niet alleen vergaderd wordt maar waar je ook aan de slag gaat!

Merlijn Groep bestaat uit verschillende divisies omdat we veel werk verrichten op verschillende vakgebieden.

Zo houden we onder meer de volgende vergaderingen in een jaar:

  • De Merlijn Advies Groep vergadert minimaal 2 keer per jaar. Voor- en najaar. Er wordt in de ochtend vergaderd over de huidige stand van zaken maar in de middag gaat men aan het werk met casussen bespreken, workshops, lezingen en nog veel meer!
  • De vertrouwenspersonen die zijn aangesloten bij Merlijn worden geleid door Marianne van der Meulen (coördinator bij Merlijn Groep). Zij verzorgt in het voor-en najaar bijeenkomsten voor de aangesloten VP’s.
  • Merlijn Medezeggenschap bestaat uit een tiental trainers die elkaar vaak al jaren kennen. In het voor- en najaar houden we een vergadering waarbij er in de middag plaats is voor workshops waarna eenieder met nieuwe werkvorm ideeën naar huis kan gaan
  • De basistrainers van bijvoorbeeld de Basisopleiding tot Mediator houden ieder jaar een bijeenkomst met elkaar waarin wordt nagedacht over nieuwe ideeën en verbeteringen aan de opleiding.
  • De coaches die zijn aangesloten bij Merlijn worden geleid door Mayke Smit (coördinator bij Merlijn Groep). Zij verzorgt onder andere in het voor-en najaar bijeenkomsten voor de aangesloten coaches.

Zo zorgt iedere Merlijn divisie voor ontwikkeling en het up to date brengen van kennis en vaardigheden.

Merlijn Partner worden? Bezoek een van onze introductiebijeenkomsten online of op een van onze prachtige kasteellocaties