Budget consulaat

Beschermingsbewind & Inkomensbeheer

Bij Budget Consulaat is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief.

Over Budget Consulaat

Veel mensen kunnen hun belangen zelf niet goed behartigen. Dit kan vele oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld een scheiding, ziekte, baan verlies, beperking of dementie. Iedereen kan in zijn leven in een situatie komen dat men uit balans raakt of moeite heeft om elke maand op tijd de rekeningen te betalen. Budget Consulaat kan u deze zorg uit handen nemen. In overleg wordt er gekeken naar passend beheer of oplossingen toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Inzetbaarheid externe vertrouwenspersonen Merlijn

Wist u dat organisaties met 50 medewerkers of meer verplicht zijn om een regeling te hebben voor het intern melden van misstanden, of van vermoedens daarvan.

Het is logisch dat alleen de grotere bedrijven zich een eigen interne vertrouwenspersoon kunnen permitteren. Maar ook die organisaties maken vaak gebruik van een externe. Voor de middelgrote en kleinere bedrijven is een externe vertrouwenspersoon dé oplossing.

Merlijn Groep verzorgt opleidingen voor vertrouwenspersonen (lees hier waarom u voor Merlijn als trainingsinstituut zou moeten kiezen). Tevens beschikt Merlijn over een kring van goed opgeleide en ervaren vertrouwenspersonen die overal in het land inzetbaar zijn.

Andere cases

Andere bedrijven waar wij externe VP's inzetten

FSO Fonds, Scholing en Ordening

Bij FSO is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over FSO De Stichting FSO is het sociaal fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en hee [...]
Lees deze case

PharmaPartners

Bij Pharmapartners is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over PharmaPartners Ieder mens is anders. Net als iedere zorgverlener en iedere [...]
Lees deze case