FSO Fonds, Scholing en Ordening

De Stichting FSO is het sociaal fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en heeft als doel het uitvoeren, financieren en subsidiëren van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van goede arbeidsverhoudingen in de sector besloten busvervoer.

Bij FSO is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief.

Over FSO

De Stichting FSO is het sociaal fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en heeft als doel het uitvoeren, financieren en subsidiëren van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van goede arbeidsverhoudingen in de sector besloten busvervoer.

Inzetbaarheid externe vertrouwenspersonen Merlijn

Wist u dat organisaties met 50 medewerkers of meer verplicht zijn om een regeling te hebben voor het intern melden van misstanden, of van vermoedens daarvan.

Het is logisch dat alleen de grotere bedrijven zich een eigen interne vertrouwenspersoon kunnen permitteren. Maar ook die organisaties maken vaak gebruik van een externe. Voor de middelgrote en kleinere bedrijven is een externe vertrouwenspersoon dé oplossing.

Merlijn Groep verzorgt opleidingen voor vertrouwenspersonen (lees hier waarom u voor Merlijn als trainingsinstituut zou moeten kiezen). Tevens beschikt Merlijn over een kring van goed opgeleide en ervaren vertrouwenspersonen die overal in het land inzetbaar zijn.

Opleidingen & trainingen

Wij bieden ook opleidingen voor interne VP's

Andere cases

Andere bedrijven waar wij externe VP's inzetten

NS

NS heeft in augustus 2015 een raamovereenkomst gesloten met MAG, waarin we first supplieer zijn als het gaat om (dreigende) conflicten met en tussen medewerkers [...]
Lees deze case

Kemkens

Bij Kemkens is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over Kemkens Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé spec [...]
Lees deze case