PharmaPartners

Verbindende ICT voor eerstelijnszorgverleners en patiënten

Bij Pharmapartners is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief.

Over PharmaPartners

Ieder mens is anders. Net als iedere zorgverlener en iedere zorgorganisatie in de eerste lijn. ICT-oplossingen moeten kunnen meebewegen met de manier waarop u wilt werken en wilt samenwerken. Binnen uw praktijk of apotheek, uw zorgorganisatie en uw regio. Dat vind je bij PharmaPartners. Vanuit die overtuiging bouwen ze al meer dan veertig jaar zorgsystemen. Voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerstelijn.

Inzetbaarheid externe vertrouwenspersonen Merlijn

Wist u dat organisaties met 50 medewerkers of meer verplicht zijn om een regeling te hebben voor het intern melden van misstanden, of van vermoedens daarvan.

Het is logisch dat alleen de grotere bedrijven zich een eigen interne vertrouwenspersoon kunnen permitteren. Maar ook die organisaties maken vaak gebruik van een externe. Voor de middelgrote en kleinere bedrijven is een externe vertrouwenspersoon dé oplossing.

Merlijn Groep verzorgt opleidingen voor vertrouwenspersonen (lees hier waarom u voor Merlijn als trainingsinstituut zou moeten kiezen). Tevens beschikt Merlijn over een kring van goed opgeleide en ervaren vertrouwenspersonen die overal in het land inzetbaar zijn.

Andere cases

Andere bedrijven waar wij externe VP's inzetten

FSO Fonds, Scholing en Ordening

Bij FSO is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over FSO De Stichting FSO is het sociaal fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en hee [...]
Lees deze case

Kemkens

Bij Kemkens is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over Kemkens Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé spec [...]
Lees deze case