Nederland leert door – Conflictprofessional

Nederland leert door – Conflictprofessional
conflict Conflicthantering conflictprofessional Merlijn Merlijn Advies Groep

De ‘intelligente lockdown’ is voorbij, maar heeft voor veel mensen nogal wat gevolgen. Veel mensen hebben hun baan deels of geheel verloren en anderen zitten, noodgedwongen, op een plek die hen niet past. Geen fijne situatie. De overheid is zich hiervan bewust. Dit is de reden dat er financiële ondersteuning komt voor mensen die in de problemen zijn geraakt.
Er is 50 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de ‘NL leert door’-regeling.

Voor wie en waar gaat het om?

Deze regeling is voor iedereen, die nog niet pensioengerechtigd is. Iedereen kan een ontwikkeladvies aanvragen. Het ontwikkeladvies helpt bij vragen als: ‘Wat wil ik?’ ‘Wat is een goede stap op dit moment?’ ‘Heb ik omscholing, bijscholing of aanscherping van vaardigheden nodig om mijn kans op werk te vergroten? Of ‘Zit ik wel op de goede plek?

Met dit ontwikkeladvies kun je je eigen economische situatie op een positieve manier beïnvloeden, kansrijker maken. Dit advies ter waarde van €700 krijg je van de overheid. Vanaf 1 augustus kun je je aanmelden voor een ontwikkeladvies op de site van ‘NL leert door’.

Waar bestaat het traject uit?

Je volgt eerst een traject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur om jouw situatie helder te krijgen. Na dit traject en een arbeidsscan krijg je een ontwikkeladvies, waarin staat beschreven wat een goede volgende stap voor jou is. Dit kan een scholingstraject zijn. Scholing om je vaardigheden op een bepaald gebied aan te scherpen of een korte cursus om je kennis te vergroten. Het kan ook zijn dat omscholing aan de orde is.

Hoe kan Merlijn helpen?

Merlijn biedt vele korte cursussen om vaardigheden op het gebied van conflicthantering aan te scherpen, maar ook om de kennis hieromtrent te verdiepen. Daarnaast bieden wij omscholingsmogelijkheden tot conflictprofessionals, denk hierbij aan mediator of conflictcoach.

Wees er snel bij

Vanaf augustus 2020 kun je je aanmelden op de site www.nlleertdoor.com
Er is budget voor ongeveer 20.000 mensen.

Meer info:

  • Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van NL Leert Door, die kun u bereiken door HIER te klikken.
  • Meer weten over het trainingsaanbod? Lees hier

Basistraining conflictadviseur

Zou u efficiënter en constructiever met conflicten willen leren omgaan en adequaat kunnen adviseren over de juiste aanpak? De opleiding is bestemd voor ervaren professionals die een interne of externe rol hebben bij conflictkwesties in organisaties. Lees meer

Lees meer over conflicten: 

https://www.merlijngroep.nl/veelgestelde-vragen/wat-is-een-conflict/