Merlijn Medezeggenschap

Merlijn Medezeggenschap
achterban Medezeggenschap ondernemingsraad OR WOR

Merlijn Medezeggenschap: Voor de OR én voor u zelf als individu

Voor Merlijn Medezeggenschap (MMZ) is medezeggenschap het hart van goed en duurzaam ondernemerschap. In medezeggenschap zijn jaren van kennis en ervaring met de organisatie verzameld. Kwaliteiten die ervoor zorgen dat medezeggenschap bij uitstek medespeler bij besluitvorming over mens en bedrijf is en behoort te zijn. Dát maakt medezeggenschap in de visie van MMZ “mede-zeggenschap”. Anders gezegd: van ondernemingsraad naar Raad van de Onderneming. Daarbij gaat het in de aanpak van MMZ niet alleen om de groep, maar ook om MZ-leden zelf. Wij willen de persoonlijke groei van MZ-leden versterken, waardoor hun “mede-zeggenschapsloopbaan” ook een wezenlijk onderdeel wordt van de ontwikkeling van hun eigen loopbaan.
Merlijn Medezeggenschap maakt deel uit van het netwerk van de Merlijn Groep. Daardoor kunnen ruim 200 professionals garanderen dat alle steun bij elke vraag onmiddellijk geleverd kan worden.
Wij leveren altijd maatwerk, altijd in gesprek, in overleg met de klant.
Wilt u een beeld hebben van wie onze Merlijn Medezeggenschap professionals zijn? klik HIER om de lijst van MMZ professionals in te zien. Ze vormen een groot team, ze staan voor u klaar en zijn gemakkelijk te benaderen: via mail, met een telefoontje; probeert u het gerust wie weet wat zo’n kennismaking aan nieuwe inzichten kan opleveren.

Wat is onze aanpak?

Trainingsaanbod voor de Medezeggenschap:

Meer weten? Neem contact op met de Merlijngroep.

Lees meer over medezeggenschap:

https://www.merlijngroep.nl/blog/medezeggenschap-blog/een-nieuwe-kijk-op-medezeggenschap/