Bijzondere 40% ‘over-de-financiële-drempel-korting’ – Basisopleiding tot Mediator

Bijzondere 40% ‘over-de-financiële-drempel-korting’ – Basisopleiding tot Mediator
trainingen

Wij zien dat creatieve en communicatieve vermogens van mensen geblokkeerd kunnen raken in stressvolle situaties, zoals conflicten. Mediation is er in de kern op gericht om mensen te helpen die blokkades te doorbreken.

Korting op de Basisopleiding tot Mediator

Merlijn Groep wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen om met mediation en het mediationgedachtengoed kennis te maken. Daarom biedt Merlijn een 40% ‘over-de-financiële-drempel-korting’ op de 6 daagse basisopleiding. In de afgelopen twintig opleidingsjaren hebben we bij veel gelegenheden gemerkt hoeveel goeds het participeren aan de training kan betekenen, ook voor mensen die bijvoorbeeld tijdelijk vast zitten in hun leven of carrière of die even niet goed weten hoe nu vooruit en hoe nu verder. Hoewel juist op zo’n kantelpunt de behoefte aan het inslaan van een nieuw en inspirerend pad groot is, valt die behoefte ongelukkigerwijs vaak samen met het op dat moment financieel niet kunnen investeren in jezelf. Merlijn wil ook op die momenten kansen bieden en geeft op de 6 daagse basisopleiding een instapkorting van maar liefst 40% aan mensen die alleenverdiener zijn en aantoonbaar:

  • een WW uitkering hebben;
  • een WIA uitkering hebben.

Let wel:

  1. als u gebruik wilt maken van deze regeling geven wij u aan wanneer u kunt deelnemen.
  2. de korting geldt als gezegd alleen voor de 6-daagse basistraining. Als u voor- of nadien besluit ook blok 4 en 5 te willen volgen, gelden de normale prijzen.

Favoriet! Bij Merlijn Groep bestaat de mogelijkheid om binnen één week mediator te worden. Ook daar geldt de 40% over-de-financiële-drempel-korting.

Wetgevingsproces rondom mediation

De actuele stand van zaken m.b.t. het lopende wetgevingsproces is de volgende. Het proces wordt opnieuw onder de loep genomen. In feite wordt het traject deels opnieuw gedaan. De oorspronkelijke initiatiefnemer en huidige Minister van Justitie zet daarbij in op inniger samenwerking met het Veld, waarbij o.m. MfN en VOiM belangrijke sparringpartners zijn. Een aangepast wetsvoorstel wordt verwacht op korte termijn. Dan volgt een consultatieronde en daarna het voordragen van het (op basis daarvan eventueel aangepaste) voorstel voor advies aan de Raad van State. Wanneer en hoe het daarna precies verder gaat is nu nog niet te zeggen.

Lees meer over de basisopleiding tot mediator:

https://www.merlijngroep.nl/mediation/wat-leer-je-tijdens-de-opleiding-tot-mediator/