Totaal aanbod PE trainingen

Uniek in Nederland: ons gehele PE aanbod gaat gegarandeerd door!

Wij, bij Merlijn, hebben besloten al onze cursussen voortaan altijd door te laten gaan. Weg met die teleurstellende telefoontjes: “Helaas moeten wij de cursus…annuleren”. Dat is een klap in het gezicht van degene die zich enthousiast heeft aangemeld. Dat willen we niet meer. Als u zich aanmeldt voor een cursus krijgt u die ook, zelfs één op één. Dat betekent dan extra aandacht voor u persoonlijk, een plus in het leerproces.

Merlijn doet meer: Wie in één kalenderjaar meer dan één cursus uit ons PE aanbod bij ons volgt kan rekenen op de volgende kortingen:

2 trainingen = 5% korting op het totaal bedrag

3 trainingen = 10% korting op het totaal bedrag

4 trainingen = 20% korting op het totaal bedrag

Totaalaanbod PE cursussen

Uw klanten, collega’s en/of medewerkers verwachten van u dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten binnen uw vakgebied. Een verwachtingspatroon waaraan door u voldaan kan worden door regelmatig bij te scholen. En speciaal voor deze bijscholing bieden we bij Merlijn Groep een totaalaanbod aan PE (Permanente Educatie) cursussen aan. Diverse PE cursussen waarmee u door middel van PE punten kunt aantonen dat u over de juiste en over de meest actuele vakinhoudelijke kennis beschikt.

PE training volgen? Verplicht of niet?

Is het volgen van een PE training of PE cursus verplicht? Het antwoord daarop is ja. Binnen sommige beroepsgroepen zijn PE cursussen verplicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beroepsgroepen zoals accountants, advocaten en medewerkers van de overheid. Wanneer u kiest voor een PE training van Merlijn Groep, bent u verzekerd van een PE training van bewezen kwaliteit.

Professionals voor professionals

Ook op het gebied van PE cursussen bieden we een breed scala aan van praktijkgerichte cursussen en trainingen gecombineerd met deskundige ondersteuning en advies. Onze professionals beschikken over een hoge ambitie en passie voor hun vakgebied. Binnen de PE trainingen staan zij dan ook graag voor u als professional klaar.

Geïnteresseerd in het volgen van een specifieke PE cursus of meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geen data gevonden