Gratis webinar: Vergroot jouw impact in interactie

Gratis webinar: Vergroot jouw impact in interactie
blog Communicatieve vaardigheden Merlijn non verbaal online trainingen

Een webinar over gezicht en persoonlijkheid

Je kunt jouw impact vergroten met het doorgronden van andermans boodschap d.m.v. inzicht in gezichtsuitdrukkingen. Uit recent wetenschappelijk onderzoek van Stichting INSA samen met de Universiteit van Amsterdam blijkt dat het gezicht informatie over de persoonlijkheid bevat en daarmee iemands behoeften in interactie. Hoog repeterende kleine bewegingen in het gezicht dragen deze informatie. Het gaat om:

  • Doeltreffend zijn in jouw benadering van anderen. Doorbreek de verbale barrière en zie wat de achterliggende betekenis is van wat mensen zeggen. En maak echt contact.
  • Redenen achter gedrag van mensen begrijpen; als je die reden begrijpt kun je invloed uitoefenen op het gedrag.
  • Jouw eigen non-verbale impact herkennen en de effecten daarvan op anderen.
  • Nieuwe inzichten krijgen in wat er in interactie tussen mensen gebeurt en dit toepassen in jouw procesbegeleiding, of in de conflictbemiddeling tussen partijen.

 

Het webinar zet tevens de aloude theorie dat het gezicht vooral over specifieke emoties gaat in een ander daglicht. In het webinar worden de inzichten uit het INSA-UvA onderzoek vertaald naar de dagelijkse praktijk. Het is nieuwe informatie die elke professional kan gebruiken!

Het webinar is kosteloos en vindt plaats op 8 februari van 17.00-18.30, met ruimte voor vragen en discussie tot 19.00. Het wordt gegeven door Herman Ilgen, bestuursvoorzitter van Stichting Instituut voor Non-verbale Strategie Analyse.

Interesse? Meld je aan bij info@merlijngroep.nl. Dan ontvang je van ons de link.

Volledige training volgen?

Lees meer: Inspelen op non-verbale dynamiek