De landelijke VGWM dag 2016

VGWM-dag - Her Grimbergen-partner-Merlijn Groep
Merlijn Events

Afgelopen donderdag was Merlijn op de landelijke VGWM dag 2016, deze wordt georganiseerd door POR congressen (en praktijkblad). Dit is de plek waar bedrijven die op het gebied van Arbo en medezeggenschap hun bijdrage binnen de organisatie leveren, kennis en inspiratie komen opdoen.

Het thema was:

Organisatie onder druk: zet VGWM weer op de kaart

Waarbij de ochtend vooral in het teken van ‘Arbo en flexwerkers’ stond. Flexwerkers zijn een extra kwetsbare groep, zo blijkt uit ongevallenstatistieken. Was de middag onder andere gereserveerd voor ‘Zinnige verzuimcijfers’. Organisaties willen het verzuim reduceren en de verzuimcijfers worden op de voet gevolgd.

Merlijn Groep was goed vertegenwoordigd, zo was Partner van Merlijn Groep; Her van Grimbergen de dagvoorzitter, en stond collega Mike verstraten klaar met een stand om de deelnemers na, en tussen de workshops te voorzien van wat lekkers en van informatie betreffende Merlijn.

Wij denken terug aan een succesvolle dag.

Op 19 april 2016 is het onze beurt, dan zal Merlijn een Kasteeldag organiseren. Deze dag zal in het teken van “conflictsituaties” staan.  Met als thema “gedonder in de tent”. Je kunt je nu nog opgeven via de volgende link.