Kwaliteitscertificaat voor Merlijn!

Kwaliteitscertificaat voor Merlijn!
Medezeggenschap Merlijn Merlijn Advies Groep trainingen

Merlijn is een kwaliteitscertificaat rijker! Het gaat om de kwaliteit van opleidingen voor leden van ondernemingsraden. Zowel de standaard als de incompany trainingen van Merlijn voldoen aan de kwaliteitseisen van SCOOR-RMZO.

Wij, als Merlijn Groep, zijn erg blij met de toekenning van dit certificaat. Het bevestigt dat onze trainingen en onze manier van werken in lijn zijn met de kwaliteitseisen van het overkoepelende orgaan.

Getoetste domeinen

Wat betekent dit nu? De certificering geldt voor zes domeinen, waarbij je alles voldoende moet scoren, ook de subdoelen. De zes domeinen zijn.

  1. Koers: de leiding van Merlijn heeft een goede koers uitgezet voor medezeggenschap.
  2. Organisatie: de kwaliteit van de trainingen wordt goed geborgd via een managementsysteem.
  3. Kernprocessen: de trainingen voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever en deelnemers.
  4. Mensen: Merlijn kan rekenen op mensen met competenties die de koers realiseren.
  5. Partners: er zijn voldoende externe professionals met competenties die helpen de koers te realiseren.
  6. Resultaten: er worden voldoende gegevens en feedback verzameld, waardoor reflectie mogelijk is en tijdig maatregelen kunnen worden genomen om op koers te blijven.

Merlijn scoorde positief alle onderdelen!

De magische visie van Merlijn

“In tijden van polariteit stellen wij onze kastelen open voor een goed gesprek. Aan de ronde tafel is iedereen gelijkwaardig en nieuwsgierig naar elkaars verhalen. De kernwaarde van Merlijn schuilt in het onbegrensde vertrouwen in de kracht en vindingrijkheid van ieder individu. Wij begeleiden ambitieuze ondernemingsraden die verzamelaar willen zijn van goede ideeën, wáár ook ontstaan binnen de organisatie. Die af en toe stilstaan en luisteren naar wat niet gezegd wordt. Die het lef hebben om verantwoordelijkheid te nemen, óók wanneer het spannend wordt. Wij van Merlijn willen elke dag weer dienstbaar zijn aan dat proces: met meer dan 25 jaar gedegen kennis van zaken, speelse werkvormen en een vleugje magie.”

Kortom

Merlijn staat voor authenticiteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Merlijn deelt informatie en wijsheid. Professionals bij Merlijn durven te kijken naar wat er zich ontvouwt in het moment en sporen deelnemers aan om hetzelfde te doen. Dit is nodig om je focus zodanig te kunnen verleggen dat er ruimte vrijkomt om andere dingen te kunnen zien of horen. Dingen die niet meteen welgevallig zijn, maar waardoor je wel onverwachte oplossingen voor problemen ziet opkomen.

Het is magisch om te kunnen horen wat er gezegd wordt!

Het artikel van SCOOR-RMZO

Om het artikel dat SCOOR-RMZO over ons, Merlijn Groep, geschreven heeft te bekijken kunt u HIER klikken!

Bekijk ons trainingsaanbod in overheidsland:

https://www.merlijngroep.nl/actueel/trends-in-overheidsland/