Gratis kennismakingsworkshop ‘A taste of TM’

Stichting Het Transformatieve Model erkend door The Institute for the study of conflict Transformation - Merlijn Groep
Gesprekstechniek Mediation techniek Mediator Merlijn Events

‘A taste of TM’

DATE & TIME: 26 oktober van 19.00 – 21.00
LOCATION: ’t Raadhuis (nabij ‘s-Hertogenbosch)
Op 26 oktober a.s. verzorgt de stichting Het Tranformatieve Model wederom een (gratis) kennismakingsworkshops in het land, dit keer in Nuland (nabij ‘s-Hertogenbosch)  bij Merlijn.
Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met transformatieve mediation. Meer nog dan bij andere mediationstijlen, gaat de focus van de transformatieve mediator uit naar de transformatie van de communicatie van negatief en destructief naar positief en constructief.
Samen met Fred van Welsem, gecertificeerd mediator, zie je tijdens de workshop welke tools een transformatieve mediator daarvoor heeft. Hij laat je ervaren hoe de eigen kracht van partijen weer versterkt wordt waardoor er meer ruimte komt voor wederzijdse erkenning (empowerment en recognition). Uiteraard is er ruimte voor al je vragen.

  • Wil je je vooraf al in transformatieve mediation verdiepen? Dan bevelen we je het volgende basisboek van harte aan: The Promise of Mediation – Joseph Folger & Baruch Bush – USA

Ook kun je terecht op de website van Het transformatieve model: www.hettransformatievemodel.nl voor meer informatie. Fred is verbonden aan de stichting Het Transformatieve Model. Deze stichting is in Europa de eerste organisatie die officieel geaffilieerd is aan het Amerikaanse Instituut voor Conflict transformatie (http://www.transformativemediation.org/).

Inschrijven voor de gratis kennismakingsworkshop!

Heb je interesse in deze gratis kennismakingsworkshop, dan kun je je inschrijven door een email te sturen naar info@merlijngroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fred van Welsem.

Vierdaagse specialisatieopleiding

Deze gratis kennismakingsworkshop wordt aangeboden in voorbereiding op de vierdaagse specialisatieopleiding Transformatieve Mediation die bij Merlijn door Fred wordt gegeven op 20/21 november en 11/12 december. Klik hier voor meer informatie. De training gaat gegarandeerd door!! Ontvang 24 MfN PE punten cat. 1a.
Stichting Het Transformatieve Model erkend door The Institute for the study of conflict Transformation volledig - Merlijn Groep

Lees meer over mediation:

https://www.merlijngroep.nl/blog/welke-stijl-hanteert-de-mediator-en-waarom-hoe-belangrijk-is-de-stijl/