Trainingen voor accountants

Hoe concreter, hoe beter

Vanaf 2014 is Merlijn Groep ook voor accountants dé partner wat betreft het versterken van de communicatievaardigheden om de kwaliteit van de praktijkvoering te verhogen, de klant beter in beeld te krijgen en praktijkgroei te bewerkstelligen. Onderstaand vindt u het uitgebreide aanbod aan PE trainingen wat wij accountants aanbieden. Schrijf uzelf vandaag nog in of vraag vrijblijvend informatie aan.

Iedere maand start er een basisopleiding tot Mediator bij Merlijn Groep. Verblijfskosten zijn afhankelijk van de locatie.
Alle basisopleidingen zijn NBA geaccrediteerd (44 of 55 NBA)


Geen trainingen gevonden
Locatie: ´t Raadhuis nabij 's-Hertogenbosch (NB)
Businessmediation: mediation in zakelijke geschillen
2-daagse   |    12 MfN cat. 1a, 12 PE-uren NBA
Ook in zakelijke geschillen groeit de rol van mediation. Het gaat vaak om gecompliceerde processen met verscheidene spelers. Voor de mediator een hele uitdaging om hierin koers te houden.
  • Kosten: € 990
  • Accommodatiekosten: € 95,00
  • BTW: nihil
Data09 okt 201710 okt 2017

Verplichte PE punten voor de accountant

Per kalenderjaar of per drie kalenderjaren is het voor een accountant verplicht om een aantal PE punten te behalen. Hoeveel PE punten dat is, is afhankelijk van uw functie. Als accountant in business bent u bijvoorbeeld verplicht om een minimum van 120 PE punten per drie jaar te halen, met een minimum van 20 uur per kalenderjaar. Wilt u graag weten hoeveel PE punten u als accountant moet behalen? Neem dan contact met ons of uw werkgever op.

Evaluaties training ‘Zeg wat je ziet’:

Evaluatieoverzicht Zeg wat je ziet Merlijn Groep

accountants