Trainingen voor accountants

Hoe concreter, hoe beter

Vanaf 2014 is Merlijn Groep ook voor accountants dé partner wat betreft het versterken van de communicatievaardigheden om de kwaliteit van de praktijkvoering te verhogen, de klant beter in beeld te krijgen en praktijkgroei te bewerkstelligen. Onderstaand vindt u het uitgebreide aanbod aan PE trainingen wat wij accountants aanbieden. Schrijf uzelf vandaag nog in of vraag vrijblijvend informatie aan.


Geen trainingen gevonden
Locatie: 't Raadhuis
Het communiceren van signalen
1-daagse   |    8 NBA PE-uren
Merlijn verzorgt al 20 jaar trainingen voor communicatieprofessionals zoals advocaten, artsen, notarissen en managers. Samen met een accountantskantoor hebben we inmiddels ook een aanbod ontwikkeld voor accountants. Alle materialen en oefeningen zijn rechtstreeks ontleend aan de praktijk. Bij 'zeg wat je ziet' is het communiceren van signalen de ondertitel van de training. Dat is ook de kern van waar het hier om draait.
  • Kosten: € 422
  • BTW: vrijgesteld
Data12 mei 2017
Locatie: Diversen
6, 8 of 10-daagse opleiding
44 NBA of 58 NBA
Iedere maand start er een basisopleiding bij Merlijn Groep. Verblijfskosten zijn afhankelijk van de locatie. Alle basisopleidingen zijn NBA geaccrediteerd.
  • Kosten: € 2950
  • BTW: vrijgesteld

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat:
info@merlijngroep.nl
073 532 3582

Verplichte PE punten voor de accountant

Per kalenderjaar of per drie kalenderjaren is het voor een accountant verplicht om een aantal PE punten te behalen. Hoeveel PE punten dat is, is afhankelijk van uw functie. Als accountant in business bent u bijvoorbeeld verplicht om een minimum van 120 PE punten per drie jaar te halen, met een minimum van 20 uur per kalenderjaar. Wilt u graag weten hoeveel PE punten u als accountant moet behalen? Neem dan contact met ons of uw werkgever op.

Evaluaties training ‘Zeg wat je ziet’:

Evaluatieoverzicht Zeg wat je ziet Merlijn Groep

accountants