Hor | mevrouw S. van der Hor (Sandra)

Regio: Zuid-Holland

( 4 Beoordelingen )

Sandra van der Hor is sinds 2009 een zelfstandig ondernemer en werkzaam voor diverse opdrachtgevers als extern gecertificeerd vertrouwenspersoon, consultant en trainer. Zij heeft hiervoor diverse gecertificeerde opleidingen afgerond en volgt elk jaar tal van bij- en nascholingen.

Ervaring en aanpak

Sandra heeft in diverse bedrijfsculturen jarenlange ervaring als extern gecertificeerd vertrouwenspersoon, register case manager verzuim, trainer en re-integratie consultant.

Sectoren en organisaties waar zij o.a. voor en mee gewerkt heeft zijn:  Rijksoverheid, Gemeenten, UWV, MKB, zorg, onderwijs, industrie, verzekeraars.

Deze ervaring in combinatie met een mensgerichte aanpak stellen haar in staat om situaties met een helicopterview te bekijken en benaderen en de belangtegenstellingen niet uit het oog te verliezen.

Op basis van haar ervaring op het terrein van preventie en verzuim geeft zij trainingen en presentaties en leidt ze intervisie bijeenkomsten.

Verzuim en (psychosociale) arbeidsbelasting hebben raakvlakken, daarom maakt zij zich hard voor het signaleren en de aanpak hiervan. Daarmee kun je in veel gevallen serieuze en langdurige problematiek voor werknemers en werkgevers voorkomen.

Door haar veelzijdige ervaring is zij in staat op beleidsniveau mee te kijken en denken. Vanuit samenwerking praktische en tastbare resultaten bewerkstelligen waar iedereen achter kan staan! Mensen typeren haar als betrouwbaar, praktisch, doortastend en gedreven. Als extern gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit heeft zij al talloze gesprekken gevoerd en mensen kunnen bijstaan.

Zij vindt het fijn te merken dat er in steeds meer organisaties besef komt dat ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen overal kunnen voorkomen, dat je je ogen er niet voor moet sluiten en dat je als organisatie zorg dient te dragen voor een veilige werkplek en iedereen er van bewust maakt dat zij er aan kunnen bijdragen om die veilige werkplek te creëren.

Gaat het over preventie, gedrag en mensen, en ben je op zoek naar een extern gecertificeerd vertrouwenspersoon, consultant, trainer of case manager verzuim? 

Dan ben je bij Sandra aan het juiste adres!

"Niets doen is geen optie!"

Talen

 • Engels
 • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Sandra van der Hor

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen

  Opleidingen

  Sandra van der Hor is docent voor

  Ook online mogelijk!

  Verdiepingstraining rechten en plichten bij ziekteverzuim

  Nascholingsaanbod (geaccrediteerd door LVV).
  ( 11 Beoordelingen )

  Het ligt voor de hand dat een vertrouwenspersoon te maken krijgt met (dreigend) ziekteverzuim of re-integratie van werknemers. Dit betekent [...]

  1 Dag
  €595,-
  + accommodatie v.a.€65,-
  BTW nihil
  21-06-2024

  Ervaringen

  Zo wordt Sandra van der Hor beoordeeld

  Machteld
  Vertrouwenspersoon
  De vele kennis en ervaring van de trainer maakt de cursus zeer waardevol.
  Sandra
  Vertrouwenspersoon
  Sandra deed het top!
  Helen
  Vertrouwenspersoon
  Sandra was erg duidelijk in haar beantwoording.  Sandra creëert een prettige sfeer.
  Mariëlle
  Vertrouwenspersoon
  Door kleine setting met slechts 2 cursisten was er veel interactie mogelijk en ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

  Specialismen

  Sandra van der Hor is gespecialiseerd in

  Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vanaf 2023 is het hebben van een vertrouwenspersoon voor alle organisaties waarschijnlijk verplicht. Het ziet tenminste naar uit dat het wetsvoorstel daarover zal worden aangenomen. En …

  Meer over Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vertrouwenspersoon (extern)

  Een (externe) vertrouwenspersoon  draagt bij aan het optimaliseren van het werkklimaat. De  vertrouwenspersoon helpt bij het de-escaleren van ongewenst gedrag, zodat problemen niet b…

  Meer over Vertrouwenspersoon (extern)