Online koffiemoment – Vertrouwenspersonen

Nader kennismaken met unit Vertrouwenspersonen binnen Merlijn

Interesse om als vertrouwenspersoon aan te sluiten bij Merlijn Advies Groep? Kom nader kennismaken online met de kwaliteitsmanager Vertrouwenspersonen Unit bij Merlijn.

Tijdstippen wisselen te weten:
dinsdag 21 november 2023 08:30 – 09:30u
donderdag 23 november 2023 16:00 – 17:00u

Data staan vermeld bij het tabje ‘Data & Locaties’

Te behalen resultaten

  1. Wat biedt Merlijn partners? Lees meer
  2. Welke collega partners door heel NL? Bekijk de lijst
  3. Events waar je voor bent uitgenodigd.
Training wordt ook online gegeven!
Duur
1 Daagse

Kennismakingsuurtje

De opleiding

Online koffiemoment - Vertrouwenspersonen

Professionals in de Merlijn Advies Groep worden primair geselecteerd op hun innerlijke kwaliteiten, hun talenten en vakmanschap, hun empathie en hun overtuiging dat de belangen van de klant onder alle omstandigheden prevaleren boven hun eigen belangen.

Ze hebben hun eigen praktijk, zijn zelfstandig en werken louter vanwege hun affiniteit met het concept en op basis van gelijkwaardigheid samen met de andere partners en de directie van de Merlijn Advies Groep. Ze hoeven niet te investeren in geld, maar wel in inzet en het delen van hun kennis en verworven wijsheid met hun collega’s ten behoeve van de verdere kwaliteitsgroei van henzelf en de Merlijn Advies Groep.

Twijfel? Bent u een zelfstandig opererende professional en wilt u deel uitmaken van een groter geheel? Lees meer wat u mag verwachten als Partner bij Merlijn

10 Kernwaarden

We vinden het belangrijk dat de Partners die zich bij ons aansluiten ons gedachtegoed omarmen en willen uitdragen. Omdat we steeds groter worden, wordt de focus op dat waar we voor staan steeds belangrijker. Wie zijn we en waar gaan we gezamenlijk naar toe? Om dit helder te krijgen hebben we onze al bestaande werkwijzen én ambities in 10 werkwaarden vastgelegd. Lees meer in Het Merlijn Manifest.

Voor wie?

Online koffiemoment - Vertrouwenspersonen wordt onder meer gevolgd door:

  • Voor deelname gaan wij ervan uit dat je eerst hebt deelgenomen aan de introductiebijeenkomst MAG.

Data & Locaties

Online koffiemoment - Vertrouwenspersonen

Voor data & Incompany kunt u contact opnemen met het secretariaat: