U zoekt een mediation opleiding?

Tegenpartij of Conflictpartner?

blokjes

Erkende MfN mediation opleiding

Al vanaf 1996 staat mediation bij de Merlijn Groep in het centrum van de aandacht. Mediation heeft ons hart en dat is terug te zien in elke mediation opleiding die wij aanbieden. Van de basisopleiding tot een verdiepende opleiding tot (MfN) mediator. Wij hebben er bewust voor gekozen om in onze trainingen en opleidingen het inhoudelijke aspect te combineren met de praktijk. Daarnaast voldoen al onze opleidingen aan de laatste ontwikkelingen binnen de verschillende vakgebieden en de vragen vanuit de maatschappij.

Afwisselende en interactieve opleiding tot (MfN) mediator

Bent u op zoek naar een afwisselende en interactieve opleiding tot mediator? Dan bent u bij Merlijn Groep aan het juiste adres. Onze erkende MfN basis mediation opleiding kan uw eerste stap zijn om professioneel mediator te worden. Maar daarnaast kunnen de verkregen inzichten en vaardigheden gedurende onze verschillende mediation opleidingen ook direct ingezet worden in uw dagelijkse werkzaamheden. U ziet het al: de keuze is aan u!

Een intrigerend, veelzijdig & uitdagend vak

Wij zien dat creatieve en communicatieve vermogens van mensen geblokkeerd kunnen raken in stressvolle situaties, zoals conflicten. Mediation is er in de kern op gericht om mensen te helpen die blokkades te doorbreken. Om dat te realiseren is een kunst en een kunde. Wij laten u graag kennismaken met deze kunst door het aanbieden van diverse mediation opleidingen. Meer weten over een specifieke mediation opleiding? Of benieuwd wat mediation voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.