Mevr. Spruijt - Trainer - Merlijn Groep

Spruijt | mevrouw P. Spruijt (Philine)

Mijn passie is individuen en teams vanuit verlammende situaties te begeleiden tot ze in gestrekte draf (ja, ik hou van paardrijden) en vernieuwde energie verder kunnen, onder andere door het bevorderen van open en effectieve communicatie. Naast individuele en teamcoachingstrajecten geef ik trainingen en workshops op het gebied van samenwerken, gedragsverandering in organisaties (OBM), verbetering van conflictvaardigheid en Veertig Vileine Vragen.

 

Ik ben zelfstandig ondernemer (www.pstc.nl) en mede oprichter van de CoachingCarrousel (www.coachingcarrousel.com  ), studeerde facilitaire dienstverlening, Personeel & Arbeid en verschillende opleidingen als coach en adviseur. Naast mijn werk als coach en trainer heb ik regelmatig les gegeven, onder andere aan de MBO-opleiding Personeelswerk in Arnhem, de Hogeschool Utrecht en het ISBW.

Ook ben ik bedenker en co-auteur van de spellenreeks ‘de Veertig Vileine Vragen voor…’, co-auteur van 33 daverende dilemma’s voor coaches en begeleiders. Dit najaar verschijnt van onze hand het eerste Nederlandstalige boek over Organizational Behaviour Management.

 

Meer informatie kunt u vinden op mijn site of mijn linkedinprofiel.