Het a,b,c van OBM

ISBN 9789463189347

Organisaties functioneren dankzij het gedrag van hun medewerkers. Gedrag leidt tot succes of falen. Met gedragsanalyse beslis je welke kant je uit gaat. Door OBM toe te passen, veranderen mensen zelf hun gedrag en ze vinden het nog leuk ook! De weerstand tegen verandering verdwijnt, als de deelnemers door hebben dat zij eigenaar van het proces zijn en blijven.

Veranderen zonder doelstelling is als reizen zonder eindbestemming. Een snel compliment heeft meer effect dan een late bonus. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Meten is weten, gokken is mokken. Organizational Behavior Management is een wetenschappelijke en praktisch toepasbare methode die bruikbaar is op alle niveaus binnen alle soorten organisaties. Het doel van een Organizational Behavior Management is het veranderen of verbeteren van prestaties door ander gedrag te vertonen en de resultaten daarvan transparant te maken.

‘Wat een ongelooflijke verrassing! Wat een mooi praktisch boek, met zo veel prachtige voorbeelden! En zo helder uitgelegd!’ Dr. Marius M. Rietdijk, wetenschappelijk directeur van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavioral Analysis van de Vrije Universiteit van Amsterdam

De auteur van het boek Het a,b,c van OBM is:

Dit boek behoort tot de lees tip die Merlijn geeft wanneer je geïnteresseerd bent in / te maken hebt met gedragsverandering.

Bestellen

Klik hier om het boek "Het a,b,c van OBM" te bestellen.

Bestel hier