Update van vandaag:

Landelijke OR dag - Blog - Merlijn Groep
achterban Medezeggenschap Merlijn Events ondernemingsraad OR

Merlijn Groep is vandaag te vinden op de landelijke OR dag in de Apenheul!

Deze dag staat volledig in het teken van het versterken van het team, samen goed contact houden met de achterban en elkaars kwaliteiten optimaal inzetten. Het programma is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde OR-leden. Bekijk hier het volledige programma dat bestaat uit verschillende workshop rondes. De workshop verzorgd door Merlijn medezeggenschapstrainer Drs. Her Grimbergen is zojuist gestart. Deze workshop gaat over “Transities en reorganisaties, wat is de rol van OR?”.

Als je te maken hebt met grote reorganisaties of transities, dan zijn dit lange trajecten. Als OR moet je overzicht houden, procedures kennen, tijdsplanningen bewaken en diverse partijen betrekken bij de ontwikkelingen. Ook kun je contacten met de organisatie en bestuurders onderhouden. Dit vraagt om een goede samenwerking. Bespreek welke rol de OR hierin moet spelen, waar de grenzen liggen en of die voor iedereen gelijk zijn (persoonlijk en op organisatieniveau) en welke tips en trucs hebben we voor elkaar.

Zorg dat je als OR in staat bent het huidige tempo van veranderingen bij te houden!

Wil je deelnemen aan een volgende OR dag?

Op 7 juli vindt de Kasteeldag OR Summer plaat hét vakevenement voor de meer ervaren medezeggenschapper in grotere en complexere organisaties en voor ambtelijk secretarissen die dieper op de materie willen ingaans. Schrijf je hier in en doe mee!

https://www.merlijngroep.nl/blog/inhoud-kasteeldag-or-summer/