Online Workshops Zomer Thema aanbod voor mediators

Online Workshops Zomer Thema aanbod voor mediators
Mediation Mediator Merlijn Merlijn Advies Groep workshops

Deze zomer biedt Merlijn een aantal online workshops aan om kennis te maken met verschillende mediation technieken. Een zomerse proeverij!

U betaald voor de online workshop slechts 50 euro (75 euro indien u 2 MfN PE punten wenst). Maar de workshop kán ook gratis zijn: de kosten voor de online workshop worden in mindering gebracht op het inschrijfgeld van de volledige training mocht u zich na de workshop hiervoor aanmelden.

Hieronder treft u de verschillende Online thema’s. Wij hopen u bij een of meerdere van de thema’s terug te ‘zien’ (online weliswaar).

Zomer aanbod Online workshops:

  • Emoties en weerstanden Waar komen ze vandaan, waarom  leggen  ze beslag op de tijd en je sturing. Hoe transformeer je ze in instrumenten die je mediation efficiënter en gelukkig ook boeiender maken.

Data mogelijkheden Emoties en Weerstanden:
Maandag 13 juli 13:00-15:00
Vrijdag 17 juli 10:00-12:00
Dinsdag 25 augustus 13:00-15:00
> Schrijf je in
Bekijk de brochure 

  • Online Mediation gesprekken voeren De workshop geeft inzicht in en praktische handvatten voor hoe je op professionele wijze online mediationgesprekken kunt voeren. Hoe kunnen we hier optimaal gebruik van maken en om welke aanpassingen vraagt het? Let op: deze workshop is vergelijkbaar met webinar gegeven voor de MfN

Data mogelijkheden Online Mediation gesprekken voeren:
Maandag 13 juli 19:00-21:00
Vrijdag 17 juli 13:00-15:00
Woensdag 26 augustus 10:00-12:00
> Schrijf je in
Bekijk de brochure 

  • Arbeidsmediation Arbeidsmediation is een specialisatie binnen mediation waarbij extra gereedschap onontbeerlijk is. Deze proeverij is een inkijk in de 4-daagde specialisatie opleiding van Merlijn: praktische aandachtspunten in de voorfase, conflictgerelateerd ziekteverzuim, exit, omgaan met machtsverschillen en andere bijzondere dynamieken in arbeidsmediation en groepsmediation.

Data mogelijkheden Arbeidsmediation:
Maandag 13 juli 10:00-12:00
> Schrijf je in
Bekijk de brochure 

  • Systemisch werken In deze workshop maakt u kennis met systemisch werk en de systemische principes. U krijgt inzicht in de sturende werking van niet zichtbare patronen in diverse systemen en hoe u die in de mediation tegen kunt komen.

Data mogelijkheden Systemisch werken:
Woensdag 15 juli 10:00-12:00
Donderdag 16 juli 13:00-15:00
Maandag 24 augustus 10:00-12:00
> Schrijf je in
Bekijk de brochure 

  • Zakelijke mediation Het bedrijfsleven heeft specifieke verwachtingen van een mediator en het mediation proces. Vaak zijn er vele derden actief bij betrokken zonder dat er sprake is van een groepsmediation. Ontdek in deze workshop of de specialisatie training zakelijke mediation iets voor u is.

Data mogelijkheden Zakelijke mediation:
Dinsdag 14 juli 10:00-12:15
> Schrijf je in
Bekijk de brochure 

  • Intervisiebegeleiding (ook voor advocaat-mediators) Intervisie is onmisbaar voor een professional. Kenmerk is een gestructureerde werkwijze onder leiding van een begeleider. Ontdek in deze workshop of de training intervisie begeleiding iets voor u is.

Datamogelijkheden Intervisiebegeleiding:
Dinsdag 14 juli 19:00-21:15
> Schrijf je in
Bekijk de brochure 

  • Provocatieve handvatten voor mediators In deze hands-on training krijg je praktische tips hoe je paradoxale interventies kan inzetten tijdens vastlopende gesprekken. Hiermee kan je de hele zomer oefenen met positief reframen.

Datamogelijkheden Provocatieve handvatten voor mediators:
Dinsdag 25 augustus 10:00-12:00
> Schrijf je in
Bekijk de brochure

Online, waar werkt Merlijn mee?

De workshop zal worden gegeven via het programma Zoom. Indien u nog niet eerder hebt deelgenomen aan een workshop/training via Zoom en twijfelt of hier vragen over heeft: neem contact op met onze backoffice.

Wij helpen u graag met installeren (wij kunnen u o.a. instructies en/of instructievideo’s toesturen).

Fijne zomer alvast gewenst namens de Merlijners
073 532 35 82
info@merlijngroep.nl