Doornebal | de heer R. Doornebal (Rijk)

Regio: Noord-Holland

Rijk Doornebal, gewapend met een HBO Bachelor HRM en diverse post-HBO opleidingen, heeft als leidinggevende, HR-manager en casemanager verzuim een kleurrijke loopbaan opgebouwd bij MKB-bedrijven in de bruisende retail-, technische, productie- en zorgsector. Als MfN Register Mediator en conflictadviseur, gevormd door de gerenommeerde Merlijn Groep, is hij een specialist in arbeidsconflicten.

Een memorabele succesvolle begeleiding was er tussen een leidinggevende en werknemer, waarin Rijk een veilige haven creëerde. Hier konden beide partijen hun verdedigingsmuur laten zakken, hun harten luchten en bespreken wat voor hen echt van waarde was. Dit leidde tot een harmonieuze oplossing die beider belangen diende. Rijk's empathisch vermogen, zijn rustige en geduldige aanpak, en zijn talent om snel tot de kern van een conflict te komen, maken hem tot een uitstekende gids die partijen door de storm van conflicten navigeert naar een oplossing die voor iedereen werkt.

Als lid van de Merlijn-familie geniet Rijk van een inspirerend netwerk van collega-professionals, waardoor hij zijn horizon voortdurend kan verbreden door middel van opleidingen, diepgaande discussies en constructieve tegenspraak. Als onafhankelijk en onpartijdig conflictbemiddelaar schept Rijk een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin alle partijen zich vrij voelen om openlijk te spreken en aandachtig naar elkaar te luisteren.

Samenvattend is Rijk Doornebal de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een ervaren en betrouwbare mediator met een specialisatie in arbeidsconflicten. Zijn passie voor het leggen van puzzelstukjes, gecombineerd met zijn sterke punten als mediator en zijn rijke ervaring in diverse sectoren, zorgt voor een effectieve en duurzame oplossing die alle betrokken partijen ten goede komt.

"Van conflict naar verbinding: ervaar de kracht van conflictvaardig gedrag”."

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Rijk Doornebal

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen