Spaans | de heer mr. E.J. Spaans (Erik Jan)

mr. E.J. Spaans BSc is advocaat Privacy & ICT bij SWG advocaten. Hij studeerde rechten en informatica en volgde daarna vele verschillende opleidingen: als advocaat op het gebied van ICT recht, als ontwikkelaar op het gebied van softwareontwikkeling, en op het gebied van mediation.

Ervaring

Na een start als advocaat maakte Erik Jan de overstap naar de wereld van IT. Aanvankelijk als consultant en projectleider, later in steeds meer technische rollen als ontwikkelaar en architect in zeer verschillende projecten voor verschillende grote en kleinere opdrachtgevers. Inmiddels combineert Erik Jan deze gebieden door juridische advisering op het gebied van Privacy & ICT recht.

Drive

Vanuit zijn positie als ICT deskundige enerzijds en juridisch specialist anderzijds, zet Erik Jan zich in voor betere ICT-projecten. `Agile’ softwareprojecten vragen om ondersteunende, wendbare contracten. Begrip van klant en leverancier voor elkaars verschillende kennis en achtergrond alsmede goede communicatie zijn ingrediënten voor bovengemiddelde resultaten.

Talen

  • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Erik Jan Spaans

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen