Van Roosendaal | de heer van Roosendaal (Bart)

Bart van Roosendaal is trainer, coach en non-verbale strategie analist. In deze rollen werkt hij veelvuldig met het analyseren van non verbaal gedrag. Zo maakt hij anderen snel bewust van de interactie tussen henzelf en anderen. Met zijn aanpak helpt hij anderen zich bewust te worden van hun diepere drijfveren en waarden. Als procesbegeleider en trainer focust hij teams op de manier waarop zij met elkaar en hun omgeving omgaan. Zij ervaren op een fundamenteel niveau wat hen bindt en waar zij elkaar in de weg zitten. Met zijn aanpak komt Bart tot de kern. Het inzicht helpt teamleden om sneller erkenning te geven aan hun eigen behoeftes en die van hun collega’s. Er groeit sneller onderlinge waardering. Men respecteert elkaar meer. Hierdoor kan men de samenwerking verstevigen. Dat is een goede basis voor intensieve samenwerking en het vergroten van de teamprestaties.
In zijn werk concentreert Bart zich op trajecten waarin persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamsamenwerking en het verbeteren van klantrelaties centraal staan. Bart werkt vanuit een sterke verbinding met zijn opdrachtgevers. Hij benadert mensen direct en persoonlijk en zorgt voor open en veilige communicatie.
Als coach begeleidt Bart professionals die staan voor lastige keuzes in hun loopbaan en privéleven en daarbij veel spanning ervaren. Met zijn focus op non verbale communicatie helpt hij hen meer zelfvertrouwen op te bouwen en zelfbewuster vanuit hun diepste waarden keuzes te maken.

Als trainer, coach en procesbegeleider heeft hij in de gezondheidszorg, de Infrasector, zakelijke dienstverlening en de maakindustrie gewerkt. Hij heeft onder meer voor BAM Wegen, Alliance Healthcare, SPITS bv. en het UWV trainingen en coaching trajecten verzorgd. In opdracht van andere trainingsbureaus werkt hij in het MKB.

1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Bart van Roosendaal

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen