Pensioenrecht

Rechtsgebied

Let op: deze trainingen verzorgen wij alleen incompany / op verzoek.

Pensioen is zo 2017!

In een praktijk gerichte interactieve workshop wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op pensioengebied & relevante jurisprudentie. De terreinen die aan de orde kunnen komen zijn:

– Uitfaseren pensioen in eigen beheer
– Pensioen & ongehuwd samenwonenden
– Interne veranderingen bij pensioenfondsen.

Verschillende deelgebieden in de rechtspraak komen tijdens deze terreinen aan bod. De nadruk van de onderwerpen wordt bepaald aan de hand van de achtergrond en belangstelling van de deelnemers. Theorie wordt gelardeerd met vele praktijksituaties en voorbeelden en ook uw eigen vragen en casussen komen aan bod. Het is mogelijk om van tevoren vragen in te sturen.

Na de workshop bent u in staat om de pensioenproblematiek bij zaken in uw praktijk beter te signaleren en uw cliënten gerichter te begeleiden.

Deze interactieve cursus veronderstelt enige ervaring met pensioenproblematiek. Bij deze cursus ontvangt u een PowerPointpresentatie, die met name geschikt is als leidraad.

In een praktijk gerichte interactieve workshop wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op pensioengebied & relevante jurisprudentie.

Te behalen resultaten

  1. U bent helemaal bij w.b. de meest recente jurisprudentie;
  2. uw eigen praktijkvragen zijn aan de orde gekomen en u heeft tips gekregen;
  3. u heeft regionale collega’s ontmoet en kunnen netwerken;
  4. het trainingsniveau ligt op HBO+ werk- en denkniveau of door ervaring verkregen.
Kosten
€117,-

BTW nihil

+ accommodatie v.a.€0,-

Voor een gedetailleerd kostenoverzicht vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Duur
1 Daagse

punten
3 PO NOVA
3 PO NEVOA

De opleiding

Pensioenrecht

Het gaat om een interactieve bespreking van recente jurisprudentie. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen praktijkvragen inbrengen. De inleiders zijn mensen die de advocatuur van haver tot gort kennen. Ze zijn advocaat of zijn het geweest en hebben later in hun carrière gekozen voor een ander juridische professie. Ze hebben bewezen didactische kwaliteiten alsmede inhoudelijke juridische deskundigheid op het niveau dat Servicehuis Advocatuur van haar docenten en trainers vereist. Het gaat hen om een ding: hun toehoorders elk PO-uur blijven boeien tot in de toppen van hun vingers! U dwaalt niet af; u betreurt niet de afwezigheid van het kantoor en u schrijft zich in gedachten al in voor de volgende bijeenkomst over een half jaar.

Opleidingspunten

Merlijn is als onderwijs- en trainingsinstituut geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA) en Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch adviseurs (NEVOA).

Permanente Educatie NOVA / NEVOA

Deze training levert u de volgende punten op: 3 PO kennis punten

Studiebelasting

Bij deze 1-daagse opleidingen is er geen sprake van bijkomende studiebelasting.

Voor wie?

Pensioenrecht wordt onder meer gevolgd door:

  • Zou u graag precies willen weten wat deze training aan uw professionele performance en kennis toevoegt? Neemt u dan contact op met de backoffice die u naar uw wens doorverbindt met de trainer of u matcht met een oud-deelnemer in dezelfde beroepsgroep.

Data & Locaties

Pensioenrecht

Heeft u al eerder een Merlijn-opleiding gevolgd? Dan ontvangt u altijd 10% korting op ons gehele trainingsaanbod!

Voor data & Incompany kunt u contact opnemen met het secretariaat:

Inschrijven