Werken bij Merlijn

Gezocht : Assistent Coördinator Backoffice. Kom jij ons team versterken?

Merlijn Groep is een zeer ambitieus opleidings en adviesbureau. We hebben een open en ondernemende cultuur die veel ruimte biedt aan zelfstandigheid. Onze medewerkers ervaren een grote mate van vrijheid in hun functies. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en je wordt gestimuleerd om je carrièremogelijkheden verder te ontwikkelen binnen een groeiend en veelzijdig bedrijf.

De functie
In deze uitdagende functie houd je je bezig met de verkoop van ‘open’ trainingen én ‘incompany’ trainingen aan bestaande relaties en nieuwe relaties. Je levert een bijdrage aan het versterken van de positie van Merlijn Groep in de Nederlandse trainingsmarkt via de digitale weg in de breedste zin van het woord.
Samen met je collega’s bouw je Merlijn Groep uit, onder leiding van de directie. Enerzijds heb je telefonisch contact met klanten en anderzijds met de trainer/adviseur - welke ook je klant is - en stem je effectief vraag en aanbod op elkaar af. Dit doe je in samenwerking met de 180 trainers/adviseurs die verbonden zijn aan de Merlijn Groep.
Als assistent Coördinator Backoffice ben je dus ondernemer pur sang en als adviseur voor de trainer, en de opdrachtgever van onderscheidende meerwaarde.

Profiel
Je hebt aantoonbaar MBO niveau 4 werk- en denkniveau. Naast sterke commerciële vaardigheden en een sales drive ben je resultaatgericht en heb je een proactieve houding en oog voor verbetering in alle processen. Ook beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift.
Sociale Media is een onderdeel van je takenpakket. Bij Merlijn Groep kun jij je creativiteit hierin volledig kwijt. Tevens beheer je met je collega’s de website.
Ook ben je verantwoordelijk voor een van de Merlijn vakgebieden en regel je het training- en adviesaanbod van a t/m z op secretarieel en administratief vlak voor het betreffende vakgebied.
We zoeken een energiek, zelfstanding, ondernemend en initiatiefrijk persoon voor deze functie.

Klik hier voor het Functieprofiel Assitent Coordinator Backoffice

Reacties kunt u mailen naar karienbonenkamp@merlijngroep.nl

Stage (afstudeerstage) bij Merlijn Groep

Merlijn heeft continue ruimte voor stagiaires om onderzoek te doen naar conflictgerelateerde onderwerpen. Merlijn wil die onderzoeken faciliteren en behulpzaam zijn bij de verslaglegging en/of publicatie ervan.

Reacties kunt u mailen naar karienbonenkamp@merlijngroep.nl

Blog-logo-Merlijn Groep-rood-witBekijk hier de blog over stage lopen bij Merlijn of lees hieronder de blogs van een aantal oud stagiaires.