Actemium

Een wereldwijd netwerk om klanten te helpen hun Concurrentievoordeel en Industriële Prestaties te verbeteren

Bij Actemium is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief.

Over Actemium

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die uw processen verbeteren.

Actemium, het merk het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen. Actemium bedient klanten in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie en farmacie, logistiek en manufacturing.

Inzetbaarheid externe vertrouwenspersonen Merlijn

Wist u dat organisaties met 50 medewerkers of meer verplicht zijn om een regeling te hebben voor het intern melden van misstanden, of van vermoedens daarvan.

Het is logisch dat alleen de grotere bedrijven zich een eigen interne vertrouwenspersoon kunnen permitteren. Maar ook die organisaties maken vaak gebruik van een externe. Voor de middelgrote en kleinere bedrijven is een externe vertrouwenspersoon dé oplossing.

Merlijn Groep verzorgt opleidingen voor vertrouwenspersonen (lees hier waarom u voor Merlijn als trainingsinstituut zou moeten kiezen). Tevens beschikt Merlijn over een kring van goed opgeleide en ervaren vertrouwenspersonen die overal in het land inzetbaar zijn.

Andere cases

Andere bedrijven waar wij externe VP's inzetten

FSO Fonds, Scholing en Ordening

Bij FSO is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over FSO De Stichting FSO is het sociaal fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en hee [...]
Lees deze case

PGGM

Bij PGGM is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over PGGM PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. Zij [...]
Lees deze case