PGGM

Coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk

Bij PGGM is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief.

Over PGGM

PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. Zij bieden klanten pensioenbeheer, vermogensbeheer en bestuursadvisering. PGGM beheert de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers.

Inzetbaarheid externe vertrouwenspersonen Merlijn

Wist u dat organisaties met 50 medewerkers of meer verplicht zijn om een regeling te hebben voor het intern melden van misstanden, of van vermoedens daarvan.

Het is logisch dat alleen de grotere bedrijven zich een eigen interne vertrouwenspersoon kunnen permitteren. Maar ook die organisaties maken vaak gebruik van een externe. Voor de middelgrote en kleinere bedrijven is een externe vertrouwenspersoon dé oplossing.

Merlijn Groep verzorgt opleidingen voor vertrouwenspersonen (lees hier waarom u voor Merlijn als trainingsinstituut zou moeten kiezen). Tevens beschikt Merlijn over een kring van goed opgeleide en ervaren vertrouwenspersonen die overal in het land inzetbaar zijn.

Andere cases

Andere bedrijven waar wij externe VP's inzetten

FSO Fonds, Scholing en Ordening

Bij FSO is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over FSO De Stichting FSO is het sociaal fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en hee [...]
Lees deze case

Kemkens

Bij Kemkens is een externe vertrouwenspersoon van Merlijn Groep actief. Over Kemkens Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé spec [...]
Lees deze case